Facebook Pixel Σιγά που δεν θα νικούσε...
Ποδόσφαιρο
| 2015-11-28 19:46:00

Σιγά που δεν θα νικούσε...

Σιγά που δεν θα νικούσε...

Δεν έχει αντίπαλο η Μπάγερν Μονάχου, η οποία ξεπέρασε χωρίς να... ιδρώσει και το εμπόδιο της Χέρτα (2-0) σημειώνοντας την 13η νίκη της σε 14 ματς! Σούπερ Αμβούργο, 3-1 τη Βέρντερ

Δεν έχει αντίπαλο η Μπάγερν Μονάχου, η οποία ξεπέρασε χωρίς να... ιδρώσει και το εμπόδιο της Χέρτα (2-0) σημειώνοντας την 13η νίκη της σε 14 ματς! Μίλερ και Κομάν τα γκολ των Βαυαρών.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν η... αναμενόμενη. Η Χέρτα έστησε το... τείχος του Βερολίνου και προσπάθησε με μαζική άμυνα να «περιορίσει» την Μπάγερν. Μέχρι ενός σημείου τα κατάφερε. «Άντεξε» για μισή ώρα. Ήταν, όμως, θέμα χρόνου να έρθει το γκολ. Οι Βαυαροί πίεζαν. Απειλούσαν συνεχώς. Και στο 34' ήρθε ο Τόμας Μίλερ να «καθαρίσει». Κόρνερ ο Βιδάλ, πρώτη κεφαλιά από τον Μπενάτια, δεύτερη από τον Μίλερ και 1-0! Ήταν το 13ο γκολ του στο πρωτάθλημα ισοφαρίζοντας (στην 14η αγωνιστική) την καλύτερη επίδοσή του! Στο 41' ήρθε το 2-0. Σκόρερ αυτήν τη φορά ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος δεν «έκανε» ούτε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ούτε στη Γιουβέντους. Η ασίστ για τον 19χρονο Γάλλο ήρθε από τα πόδια του Χάβι Μαρτίνεθ και ήταν για... Όσκαρ. Από την... αναφορά του ματς «απουσιάζει» το όνομα του Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός το «έψαξε» πολύ το γκολ, αλλά στην πρώτη φάση που του παρουσιάστηκε στάθηκε άτυχος (η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι) και στη δεύτερη νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Χέρτα. Το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με την Μπάγερν να χάνει και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει το προβάδισμά της.

Δεν περίμενε κανείς να αλλάξει η εικόνα του ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν υπήρχε, βέβαια, η παραμικρή αγωνία για τον τελικό νικητή. Η Μπάγερν Μονάχου συνέχισε να κυριαρχεί απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και η Χέρτα συνέχισε το... ταμπούρι για να κρατήσει το σκορ σε «λογικά» πλαίσια. Στο 55' ο «Λέβα» βρέθηκε σε θέση βολής (ανενόχλητος περίπου στο ύψος της μικρής περιοχής) αλλά έπιασε «αέρα» και στην εξέλιξη της φάσης ο Μίλερ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Το ματς συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. Η Μπάγερν έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, η Χέρτα περίμενε να ακούσει το τελευταίο σφύριγμα, στάθηκε τυχερή και σε ορισμένες περιπτώσεις και κάπως έτσι φτάσαμε έως το τέλος με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να κατακτά ακόμα ένα «τρίποντο» και να αποδεικνύει πως δεν έχει αντίπαλο εντός συνόρων. Πιθανότατα και εκτός συνόρων, αν «εξαιρέσουμε» την Μπαρτσελόνα...

Ανόβερο – Ίνγκολσταντ 4-0

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες το Ανόβερο επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών επικρατώντας εύκολα της Ίνγκολσταντ με 4-0. Η ομάδα του Μίχαελ Φρόντζεκ μπήκε με... γκάζια στον αγώνα και επί της ουσίας «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το 11', όταν και προηγήθηκε με 2-0. Στο 5' ο Γκουέντες νίκησε κάθε αντίπαλο παίκτη και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 11' ο Αντρεάσεν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 24' ο Καραμάν με ένα φανταστικό τέρμα «έγραψε» το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Το ματς είχε κριθεί και το δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία. Το Ανόβερο, πάντως, βρήκε τον τρόπο να φτάσει και σε τέταρτο τέρμα με σκόρερ τον Μπεχ.

Το Αμβούργο πιστοποίησε την ανοδική του πορεία με ένα σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά για φέτος που η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία, σημείωσε δύο συνεχόμενες νίκες. Το Αμβούργο πήρε κεφάλι από το πρώτο ημίχρονο με τον Ιλίσεβιτς μόλις στο 3ο λεπτό, ενώ στο 26’ ο Γκρέγκοριτς έκανε το 0-2, για να μειώσει ο Ούτζα στο 62’ για λογαριασμό της Βέρντερ Βρέμης. Ωστόσο ο Νικολάι Μίλερ στο 68’ ξανάδωσε το προβάδισμα των δύο γκολ στην ομάδα του. Με τη νίκη αυτή το Αμβούργο ανέβηκε στην 6η θέση.

Η Μάιντς συνέχισε την καλή πορεία της στο πρωτάθλημα. Από ασίστ του Ντε Μπλάσις ο Μούτο έκανε το 1-0, ο Μάλι στο 42' έκανε το 2-0, ενώ η Άιντραχτ έμεινε και με δέκα λόγω αποβολής του Μέιερ. Ο Σεφέροβιτς απλά μείωσε σε 2-1 με την Μάιντς ν' ανεβαίνει 7η με 20 πόντους.  

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής
Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

21:30 Ντάρμσταντ - Κολονία 0-0

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

16:30 Μπάγερν - Χέρτα 2-0

(34' Μίλερ, 41' Κομάν)

16:30 Βέρντερ - Αμβούργο 1-3

(62' Ούτζα - 3' Ιλίτσεβιτς, 27' Γκρέγκοριτς, 68' Μίλερ)

16:30 Ανόβερο - Ίνγκολσταντ 4-0

(5' Μαρσέλο, 11' Αντρεάσεν, 24' Καραμάν, 85' Μπεχ)

16:30 Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ 3-3

(11' Τσούμπερ, 34' Πολάνσκι, 47' Αμίρι - 5', 87' Τζόνσον, 56' Ντέρμιτς)

Μάιντς - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1
(5’ Μούτο, 42’ Μάλι-61’ Σεφέροβιτς) 

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

16:30 Ντόρτμουντ - Στουτγκάρδη

18:30 Λεβερκούζεν - Σάλκε

18:30 Άουγκσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags