Facebook Pixel Μεταγραφή σε θέση έκπληξη από Στραματσόνι!
| 2016-01-01 22:30:00

Μεταγραφή σε θέση έκπληξη από Στραματσόνι!

Μεταγραφή σε θέση έκπληξη από Στραματσόνι!

Μετά τον Μέστο και τον Νοτσερίνο, τον οποίο ακόμα "ψήνει", ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλει να φέρει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή από την Ιταλία. Κλικ για το θέμα…

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν τα μεταγραφικά ζητήματα στο Τριφύλλι, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι έχει πάρει το «οκ» από τον Γιάννη Αλαφούζο για τουλάχιστον τρεις δυνατές μεταγραφές τον Γενάρη και προσπαθεί με τις… άκρες του στην Ιταλία, να φέρει τους παίκτες που θέλει.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού έχει πάρει αρκετές πρωτοβουλίες σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και δεν είναι τυχαίο πως η πρώτη κίνηση, δηλαδή ο Τζιαντομένικο Μέστο, ήταν αποκλειστικά δική του επιλογή. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την περίπτωση του Νοτσερίνο, τον οποίο προσπαθεί ο ίδιος να πείσει να έρθει στην Ελλάδα, όπως σας γράψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ του «Σκύλου».

Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο, αναφέρουν πως ο Ιταλός προπονητής, ετοιμάζει και κάτι άλλο, πολύ δυνατό. Ο Στραματσόνι κυνηγάει μία ακόμα μεταγραφή από την πατρίδα του, σε θέση έκπληξη όμως, ενώ ακόμα δεν έχει διαρρεύσει και το όνομα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού χειρίζεται μόνος του την συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο αυτό που έχουμε μάθε μέχρι τώρα, είναι πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή από τις ομάδες …πρώτης ταχύτητας της Seria A και το όνομα του οποίο σίγουρα θα δημιουργήσει ντόρο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πρώην του Σισέ έδειξε τα οπίσθια της για το 2016!! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags