Facebook Pixel Ποιος θα σταματήσει το σερί του Ολυμπιακού;
| 2016-01-04 00:38:00

Ποιος θα σταματήσει το σερί του Ολυμπιακού;

Ποιος θα σταματήσει το σερί του Ολυμπιακού;

Νομίζω ότι αυτό είναι το μοναδικό ερώτημα, που απομένει να απαντηθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, βλέποντας και την εικόνα των ομάδων στην πρεμιέρα του β γύρου. Του Μιχάλη Τσώχου

Οι ερυθρόλευκοι αγώνα με τον αγώνα δείχνουν όλο και πιο σίγουροι ότι θα κερδίσουν τα ματς. Ακόμη και αν το ματς δεν τους πάει (όπως έγινε με την ισοφάριση του Ρισβάνη), πλέον έχουν την αίσθηση ότι στο τέλος θα πάρουν το τρίποντο λόγω της ποιότητας που διαθέτουν και στον πάγκο. Στη Νέα Σμύρνη μπήκε ο Πάρντο μέσα και ουσιαστικά άλλαξε ρυθμό, όταν το χρειαζόταν ο Ολυμπιακός και καθάρισε το ματς. Και την αίσθηση αυτή πλέον τη νιώθει και ο αντίπαλος.

Ο Πανιώνιος θέλει να βρει ξανά τα πατήματά του στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, μετά την φυγή του Μπουμάλ και με την άνοδο του Αστέρα, λογικά δεν θα ναι στην 5άδα.

Στο ερώτημα, «ποιος μπορεί να σταματήσει το αήττητο του Ολυμπιακού», θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε λίγο την εικόνα των υπόλοιπων. Η ΑΕΚ έδωσε ένα πρώτο δείγμα στην Κρήτη, ότι είναι ένα βήμα πιο μπροστά, κυρίως λόγω της έξυπνης καθοδήγησης από τον πάγκο. Στην άμυνα της υπάρχουν ακόμη θέματα, αλλά ο Πογιέτ δεν διστάζει να βάζει και 3 στόπερ με το σκορ στο 2-0 υπέρ της ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά, κάτι που δείχνει ότι πιστεύει πως θα τα καλύψει μέσα από το υπάρχον ρόστερ. Παίζει πολύ περισσότερο για το αποτέλεσμα, από ότι έκανε ο Δέλλας. Ανάλογα με την ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της, εκεί δηλαδή που είναι το δυνατό της σημείο, βάζει υποψηφιότητα για να «απαντήσει» στο ερώτημα υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι άλλη ομάδα, με τις μετεγγραφές που κάνει, επομένως να τον αναμένουμε να ενσωματώσει τον Μπουμάλ, τον Μέστο και τους υπόλοιπους, που θέλει να φέρει. Ο ΠΑΟΚ είναι το μέγα ερωτηματικό. Αν θα ενισχυθεί, με ποια φιλοσοφία και με ποιο σχεδιασμό. Όσο για τον Αστέρα, ζητούμενο είναι η διάρκεια. Εφόσον την βρει, τότε η Τρίπολη γίνεται η 2η υποψήφια για να σταματήσει τον Ολυμπιακό.

Πηγή: pamesports.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags