Facebook Pixel Αυτή είναι η λυσσασμένη 30χρονη καθηγήτρια που έκανε στοματικό σε μαθητή της μέσα στην αίθουσα!
Life
| 2016-01-04 16:02:00

Αυτή είναι η λυσσασμένη 30χρονη καθηγήτρια που έκανε στοματικό σε μαθητή της μέσα στην αίθουσα!

Αυτή είναι η λυσσασμένη 30χρονη καθηγήτρια που έκανε στοματικό σε μαθητή της μέσα στην αίθουσα!

Ασυγκράτητη ήταν μία 30χρονη καθηγήτρια από το Μιλγουόκι των ΗΠΑ! Την έπιανε τρέλα όποτε έβλεπε έναν μαθητή της.

Η Έιπριλ Νόβακ φέρεται να είχε ανάρμοστη σχέση με τον 16χρονο ακόμα και μέσα στις σχολικές αίθουσες, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Milwaukee Journal».

Η 30χρονη καθηγήτρια υπέβαλε την παραίτησή της μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας ότι σε βάρος της θα διεξαχθεί προκαταρκτική έρευνα.

Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας, ο πρώτος που αντιλήφθηκε τους… αναστεναγμούς στις διδακτικές αίθουσες ήταν ο επιστάτης του σχολείου, Πατ Γκρέκο, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε τους γονείς του μαθητή, όπως διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

Στη συνέχεια, μία συνάδελφος της 30χρονης φέρεται να δήλωσε πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας ενός παθιασμένου φιλιού της καθηγήτριας σε μαθητή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που εμπεριέχονται στη δικογραφία, η καθηγήτρια και ο μαθητής είχαν συνάψει σεξουαλικές σχέσεις από τον περασμένο Οκτώβριο, με το ζευγάρι να συνευρίσκεται ερωτικά και εντός του σχολείου.

Μάλιστα, ειδική αναφορά υπάρχει στα στοιχεία, όπως αναφέρει η εφημερίδα και για στοματικό έρωτα σε σχολικές αίθουσες.

Η 30χρονη καθηγήτρια παραδέχτηκε ότι αν και ήξερε πως το αγόρι είναι ανήλικο, είχε πολύ έντονα συναισθήματα γι΄ αυτόν και δεν μπορούσε να κρατηθεί, ενώ από την πλευρά του, ο έφηβος τόνισε στις Αρχές πως είχε συναινέσει να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags