Facebook Pixel Ξύπνιος ο Ουζουνίδης - Αυτόν παίρνει από ΠΑΟ!
| 2016-01-05 13:14:00

Ξύπνιος ο Ουζουνίδης - Αυτόν παίρνει από ΠΑΟ!

Ξύπνιος ο Ουζουνίδης - Αυτόν παίρνει από ΠΑΟ!

Στον παίκτη που θα αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ φαίνεται να έχει καταλήξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Πανιώνιος θα λάβει πολλά οφέλη από την μεταγραφή του Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό, αφού εκτός από το χρηματικό, θα αποκτήσει και έναν παίκτη των Πράσινων.

Αυτό που ακούγεται έντονα είναι πως ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει καταλήξει σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή, που δεν είναι άλλος από τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Ο 22χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται από τους Πράσινους και έχει τοποθετηθεί στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές κι έτσι ο Πανιώνιος αναμένεται να τον ζητήσει ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση του Μπουμάλ.

Ο "Τριάντα" είναι μια αξιοπρόσεκτη περίπτωση νέου Έλληνα ποδοσφαιριστή που μπορεί να εξελιχθεί στον Πανιώνιο που υποστηρίζει τα νέα παιδιά από την εγχώρια αγορά.

Ο Ουζουνίδης σκέφτηκε σωστά, καθώς ο 22χρονος μπορεί να αντικαταστήσει επάξια στο κέντρο της άμυνας τους Ρισβάνη και Χατζηισαϊα, οι οποίοι διανύουν εξαιρετική σεζόν και σίγουρα θα χρειαστούν ανάσες, ενώ μπορεί και να λείψουν λόγω καρτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags