Facebook Pixel 10 απίστευτα σπάνιες φωτογραφίες, που θα σας αφήσουν άφωνους
| 2016-02-20 21:27:00

10 απίστευτα σπάνιες φωτογραφίες, που θα σας αφήσουν άφωνους

10 απίστευτα σπάνιες φωτογραφίες, που θα σας αφήσουν άφωνους

Υπάρχουν φωτογραφίες που έχουν μείνει στην ιστορία- και υπάρχουν φωτογραφίες οι οποίες είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Το κανάλι «The Richest» του YouTube παρουσιάζει 10 εξ αυτών, που συνοδεύονται από εξίσου περίεργες/ σοκαριστικές ιστορίες. -Ο Σοβιετικός γιατρός Λεονίντ Ρογκόζοφ κάνει εγχείρηση στον εαυτό του το 1961, κατά τη διάρκεια εξερευνητικής αποστολής στην Αρκτική: Παρουσίασε σκωληκοειδίτιδα και ήταν ο μόνος γιατρός της αποστολής.
-Ο Σαλβαντόρ Νταλί βγάζει βόλτα τον κατοικίδιο μυρμηγκοφάγο του.
-Οι γυναίκες μποξέρ της δεκαετίας του 1930: Εκείνα τα χρόνια, οι γυναίκες συχνά απεικονίζονταν γλυκές, πειθήνιες και υποταγμένες, και σίγουρα όχι να επιδίδονται σε ανδρικές δραστηριότητες. Όχι οι γυναίκες της συγκεκριμένης φωτογραφίας, που πυγμαχούν στην ταράτσα ενός κτιρίου.
-Η φορητή τηλεόραση που φοριόταν στο κεφάλι: Μια εφεύρεση που δεν έπιασε, καθώς (προφανώς) ο χρήστης δεν έβλεπε πού πήγαινε.
-Αφροαμερικανός αστυνομικός να προστατεύει μέλος της Κου Κλουξ Κλαν το 1983.
-Προσευχή για τα θύματα του ναυαγίου του Τιτανικού: Μία από τις λίγες φωτογραφίες σχετικά με τη γνωστή τραγωδία των αρχών του 20ού αιώνα.
-Το ταξίδι των ορφανών: Ένα ολόκληρο αεροπλάνο γεμάτο ορφανά των οποίων οι γονείς σκοτώθηκαν στον πόλεμο του Βιετνάμ: Επρόκειτο για την επιχείρηση «Baylift», για τη μαζική απομάκρυνση παιδιών από το Νότιο Βιετνάμ μεταξύ του 1973 και του 1975. Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το πρώτο αεροπλάνο συνετρίβη, με αποτέλεσμα τον θάνατο 78 παιδιών και 50 ενηλίκων.
-Ο Τσε Γκεβάρα ψαρεύει με τον Φιντέλ Κάστρο.
-Ο 17χρονος παίκτης του μπέιζμπολ, Τζάκι Μίτσελ, «νικά» τους θρύλους του αθλήματος, Λου Γκέριγκ και Μπέιμπ Ρουθ, οι οποίοι αργότερα τον στήριξαν στην καριέρα του.
-Η πραγματική ιστορία που ενέπνευσε τον «Γουΐνι το Αρκουδάκι» - τα βιβλία και την ταινία της Disney.



Πηγή: huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags