Facebook Pixel Έτσι το σκέφτεται ο Τούντορ
| 2016-02-29 17:04:00

Έτσι το σκέφτεται ο Τούντορ

Έτσι το σκέφτεται ο Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ για ακόμα ένα παιχνίδι και δη αυτό της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο είναι αναγκασμένος να καταστρώνει τα πλάνα του με αρκετές και σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπερμπάτοφ, Γλύκο, Ζάιρο και Κωνσταντινίδη, ενώ και η διαθεσιμότητα των Αθανασιάδη και Ροντρίγκεζ, αν τελικά επιτευχθεί, θα είναι για ένα μέρος της αναμέτρησης και προερχόμενοι πιθανότατα από τον πάγκο.

Ο Κροάτης τεχνικός στη σημερινή προπόνηση αποκάλυψε ένας μέρος των σκέψεων του, αναφορικά με τον τρόπο που θέλει να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σε αυτή την πρώτη δοκιμή ο Τούντορ φαίνεται ότι σκέφτεται και πάλι σύστημα με τριάδα στην άμυνα, τοποθετώντας μπροστά από τον Βελλίδη τους Τζαβέλλα, Χατζηισαϊα (κέντρο) και Βίτορ στην τριάδα των στόπερ.

Κίτσιου και Λέοβατς αναμένεται να πάρουν θέση στις πλευρές δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, με τους Τσίμιτορ και Χαρίση να συμπληρώνουν την τετράδα στο 3-4-2-1 του Κροάτη τεχνικού.

Πέλκας και Μυστακίδης είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να πλαισιώσουν τον μοναδικό προωθημένο Ρόμπερτ Μακ.

Σε αυτή την πρώτη προσπάθεια του Τούντορ να ανοίξει τα χαρτιά του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ φανέρωσε με τη σημερινή του σκέψη τον βασικό κορμό παικτών, τον οποίο προσανατολίζεται να εμπιστευτεί για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Δύο εικοσιτετράωρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι άπαντες στον ΠΑΟΚ δουλεύουν με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα το βράδυ της Τετάρτης με φόντο την πρόκριση του «Δικεφάλου» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags