Facebook Pixel Η τρομερή στιγμή Πεδουλάκη με Διαμαντίδη!
| 2016-04-22 23:00:00

Η τρομερή στιγμή Πεδουλάκη με Διαμαντίδη!

Η τρομερή στιγμή Πεδουλάκη με Διαμαντίδη!

Ο SportDog αποκαλύπτει ένα φοβερό παρασκήνιο από τη μεγάλη επιστροφή του Αργύρη στον Παναθηναϊκό. Ο Ομπράντοβιτς, η φιέστα και ο Μήτσος. Διαβάστε το θέμα!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης γύρισε στον Παναθηναϊκό, μετά την αποτυχία της ομάδας στην Ευρωλίγκα και την απόλυση του Σάσα Τζόρτζεβιτς και όπως τόνισαν τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του συλλόγου, μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας κόουτς άλλωστε, δεν θα χρειαστεί και πολύ χρόνο να προσαρμοστεί στα Πράσινα αποδυτήρια, καθώς τα γνωρίζει πολύ καλά από την προηγούμενη θητεία του, ενώ ξέρουμε καλά, πως παρακολουθούσε στενά την πορεία της ομάδας και μετά το «διαζύγιο».

Μάλιστα, ένα από τα… παράπονα του Πεδουλάκη μετά την λύση της συνεργασίας του τότε με τον Παναθηναϊκό, ήταν ότι δεν πρόλαβε ως προπονητής του Τριφυλλιού, να υποδεχθεί τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, στη μεγάλη φιέστα που είχε δημιουργηθεί προς τιμήν του Σέρβου κόουτς για την πρώτη επιστροφή του ως αντίπαλος.

Ο Πεδουλάκης δεν τον έζησε αυτό, καθώς είχε απολυθεί ήδη, ωστόσο τώρα θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία, να ζήσει από πολύ κοντά και να γίνει φυσικά μέλος της ιστορίας του Παναθηναϊκού, τη γιορτή που θα υπάρξει για το «αντίο» του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο αρχηγός των Πρασίνων έχει ενημερώσει πως το καλοκαίρι θα αποσυρθεί και όπως αναμένεται το τελευταίο του ματς στο ΟΑΚΑ, μπροστά στον κόσμο του Τριφυλλιού, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Πεδουλάκης αυτή την φορά θα είναι παρών στη μεγάλη γιορτή και είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά, ώστε να …αποχαιρετήσει τον Διαμαντίδη ως πρωταθλητή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερή σύγκριση από τον Γιώργο Κογκαλίδη ανάμεσα στον Τζόρτζεβιτς και τον Πεδουλάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags