Facebook Pixel "Βύθισε" τη Λίβερπουλ με Λόπεθ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-04-28 23:57:00

"Βύθισε" τη Λίβερπουλ με Λόπεθ (ΒΙΝΤΕΟ)

"Βύθισε" τη Λίβερπουλ με Λόπεθ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολ του Λόπεθ στις καθυστερήσεις τα "κίτρινα υποβρύχια" της Βιγιαρεάλ επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ, η οποία θα κληθεί να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

H Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε μόλις στο 5' με τον Άλεν, από το 10' και μετά όμως η Βιγιαρεάλ ισορρόπησε, κυκλοφόρησε πολύ όμορφα την μπάλα και σταδιακά απέκτησε τον έλεγχο. Οι Ισπανοί βασίστηκαν στους αιφνιδιασμούς και στην γρήγορη αλλαγή του παιχνιδιού, κάτι που ορισμένες φορές ζάλισε τους αμυντικούς του Κλοπ. Τα «κίτρινα υποβρύχια» έφτιαξαν ευκαιρίες (11' Σολδάδο, 21' Πίνα) η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου όμως σημειώθηκε στο 42'.

Ήταν η φάση που πραγματικά σήκωσε όλους τους φιλάθλους από τις θέσεις τους. Ο Σολδάδο έπιασε ένα απίθανο σουτ, η μπάλα πήρε τρελά φάλτσα, ο Μινιολέ που 20 λεπτά πριν είχε εξουδετερώσει την προσπάθεια του Πίνα, έμεινε άγαλμα κοιτάζοντάς την, το mind game όμως που της έκανε και αντί να καταλήξει στα δίχτυα, πέρασε για λίγα εκατοστά εκτός γηπέδου.

Το δεύτερο μέρος είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις ευκαιρίες. Από αυτές ξεχώρισαν τα δύο δοκάρια που είχαν αμφότερες οι ομάδες, η Βιγιαρεάλ σε κεφαλιά του Μακαμπού στο 47' και η Λίβερπουλ με τον Φιρμίνο στο 65'. Στη συνέχεια το τέμπο έπεσε κάπως, με αποτέλεσμα να μη βγούνε φάσεις. Στο τέλος της αναμέτρησης όμως έγινε ο χαμός. Στο 87' ο Μινιολέ έκανε τεράστια απόκρουση σε σουτ του Μακαμπού και έσωσε τη Λίβερπουλ, η οποία απάντησε ένα λεπτό αργότερα με κούρσα και τελική προσπάθεια του Μορένο.

Η Βιγιαρεάλ πίεσε περισσότερο και τα κατάφερε. Στο 92' η άμυνα της Λίβερπουλ κοιμήθηκε, ο Σουάρεθ βγήκε στην κόντρα, έκανε μία φοβερή κούρσα από τη σέντρα, στο τέλος πάσαρε στον αμαρκάριστο Λόπεθ που δεν ήταν οφσάιντ και με πλασέ έκανε το 1-0, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags