Facebook Pixel Στη Βουδαπέστη θα είναι ωραία με τον θρύλο για παρέα!
| 2016-04-30 18:25:00

Στη Βουδαπέστη θα είναι ωραία με τον θρύλο για παρέα!

Στη Βουδαπέστη θα είναι ωραία με τον θρύλο για παρέα!

Με 12-3 επιβλήθηκε ο Ολυμπιακός της Σπαντάου και προκρίθηκε απευθείας στο Final 6 του Champions League.

Το σίγουρο είναι ένα... Το σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού "το ευρωπαϊκό θα πάρουμε σου λέω..." δεν μπορεί να θεωρηθεί μονάχα όνειρο! Ο φετινός Θρύλος, η μοναδική αήττητη ομάδα στο LEN Champions League, δείχνει ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα. Νίκησε 12-3 την Σπαντάου και θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά στο τελευταίο ματς με την Έγκερ στο Παπαστράτειο, εκτός κι αν δεν νικήσει απόψε η ουγγρική ομάδα την Πριμόριε.
Με τέτοια άμυνα είναι ικανή να εγκλωβίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο της, να τον βγάλει εκτός κλίματος του ματς και να τον νικήσει! Κι αν η Σπαντάου, βαθμολογικά, δεν φαντάζει δύσκολο αντίπαλος, η αλήθεια είναι πως έχει κάνει δύσκολη τη... ζωή όλων των ομάδων του α' ομίλου!
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, όμως, ήταν απόλυτα συγκντρωμένοι, ακολόυθησαν πιστά το πλάνο του Έλληνα τεχνικού και το σημαντικότερο: δεν έκαναν το λάθος που είχαν διαπράξει στο Βερολίνο! Δεν χαλάρωσαν... Με τον ίδιο ρυθμό από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, με απίστευτη προσήλωση στην άμυνα, με πολλά κλεψίματα και σωστές επιλογές στην επίθεση. Από τη στιγμή που έγινε το 2-1 από τον Μουρίκη, ο Ολυμπιακός πάτησε... γκάζι και διέλυσε τους Γερμανούς.
Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-0, 2-0.

ΠΗΓΗ: redking.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags