Facebook Pixel Με… βοήθεια Εσιέν νίκησε ο ΠΑΟ στο φιλικό!
| 2016-05-04 20:28:00

Με… βοήθεια Εσιέν νίκησε ο ΠΑΟ στο φιλικό!

Με… βοήθεια Εσιέν νίκησε ο ΠΑΟ στο φιλικό!

Οι Πράσινοι είχαν δύο πρόσωπα κόντρα στην Καλλιθέα, την οποία τελικά και νίκησαν 3-2, με γκολ στο 89ο λεπτό.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στη Λεωφόρο αλλά και πρωινή προπόνηση στο Κορωπί είχε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαννακόπουλος, Βλαχοδήμος Ο. και Βέμερ έκαναν γυμναστήριο, ενώ οι Τελάντερ, Λαγός, Πέτριτς και Πράνιτς συνέχισαν το πρόγραμμα τους στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Σε ό,τι αφορά στο ματς των «πράσινων» με την Καλλιθέα που έγινε στο «Απόστολος Νικολαΐδης», έληξε με 3-2. Η ομάδα μας προηγήθηκε, με τον Λέτο να παίζει το «ένα - δυο» με τον Μπεργκ και να κάνει με σουτ μέσα από την περιοχή το 1-0 στο 26’, ενώ ο Λουντ κέρδισε το «ριμπάουντ» από δική του προσπάθεια και με πλασέ στο 32ο λεπτό πέτυχε το 2-0.

Δύο λεπτά μετά την επανέναρξη του αγώνα, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μασένα, ενώ στο 56’ έφτασαν στην ισοφάριση καθώς βγήκαν στην αντεπίθεση και, μετά από ασίστ του Τζάκσον, ο Μασένα σκόραρε για δεύτερη φορά.

Ωστόσο, στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Εσιέν βρήκε με ωραία βαθιά μπαλιά τον Καλτσά, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γκέκα και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Στιλ (62’ Κοτσόλης), Μέστο (64’ Μαρινάκης), Μολέδο (64’ Ταυλαρίδης), Κουτρουμπής (64’ Σάντσεθ), Νάνο (64’ Χουχούμης), Ζέκα (81’ Καλτσάς), Αμπέντ (70’ Εσιέν), Λούντ (70’ Εβαντζελίστα), Βιγιαφάνιες (70’ Βλαχοδήμος Π.), Λέτο (62’ Μπουμάλ), Μπεργκ (78’ Κλωναρίδης).

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5:30 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags