Facebook Pixel Αποσύρεται ή όχι ο Μπερμπάτοφ;
| 2016-05-06 19:04:00

Αποσύρεται ή όχι ο Μπερμπάτοφ;

Αποσύρεται ή όχι ο Μπερμπάτοφ;

Ο ατζέντης του Βούλγαρου άσου αποκαλύπτει την αλήθεια σχετικά για τις φήμες ότι ο πελάτης του σκοπεύει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο ατζέντης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Εμίλ Ντάντσεφ, έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που θέλουν τον άσο του ΠΑΟΚ να αποσύρεται από την ενεργό δράση!

Θυμίζουμε πως το θέμα αυτό προέκυψε μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Πιρίν στην Τούμπα την Τετάρτη (4/5), όταν ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Νάτσι Σενσόι, αποκάλυψε σε βουλγαρικά ΜΜΕ πως ο Μπερμπάτοφ του εκμυστηρεύτηκε πως σκοπεύει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

"Δεν τίθεται τέτοιο θέμα για τον Μπερμπάτοφ. Δεν ξέρω καν για ποιο λόγο πρέπει να σχολιάσω τα λεγόμενα του Σενσόι. Είναι φυσιολογικό κάποια μέρα να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο ο "Μίτκο", δε θα παίζει για μια ζωή", τόνισε ο Ντάντσεφ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως σε δημοσίευμα βουλγαρικού μέσου αναφέρεται πως ο "Μπέρμπα" είναι πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ καθώς υπάρχει γι' αυτόν ενδιαφέρον από ομάδες της Κίνας, των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και της Αγγλίας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags