Facebook Pixel Φέρνει νέο σίριαλ η ΕΡΤ, στο οποίο θα πέσει... μάσα!
Life
| 2016-08-11 19:09:00

Φέρνει νέο σίριαλ η ΕΡΤ, στο οποίο θα πέσει... μάσα!

Φέρνει νέο σίριαλ η ΕΡΤ, στο οποίο θα πέσει... μάσα!

Ποιό είναι το κόνσεπτ της νεανικής σειράς;

Από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 και κάθε μέρα στις 15:15, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τη νέα συναρπαστική νεανική σειρά, παραγωγής Πορτογαλίας 2016, «Massa Fresca».

Πρωταγωνιστούν: Μαφάλντα Μαραφούστα, Ντουάρτε Γκόμες, Μπεατρίς Μπαρόσα, Πέντρο Καρβάλιο, Σοφία Άλβες, Σάρα Μπαράντες.

Γενική υπόθεση: Η Μαρία Μιγκέλ είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, που έχει χάσει τη μητέρα της από καρκίνο. Όνειρό της ήταν να σπουδάσει τραγούδι στο Λονδίνο, αλλά οι ελπίδες της να το κάνει πραγματικότητα χάθηκαν, όταν όλες οι οικονομίες της ξοδεύτηκαν σε θεραπείες για την αρρώστια της μητέρας της. Όταν αρχίζει η ιστορία, βλέπουμε τη Μαρία να δουλεύει σε πιτσαρία και να ζει με μια εβδομηντάχρονη γυναίκα, την οποία αποκαλεί γιαγιά, αν και δεν είναι η πραγματική γιαγιά της.

Μία μέρα, οδηγώντας το μηχανάκι της για να παραδώσει μια πίτσα, βλέπει δύο παιδιά που κινδυνεύουν να τα πατήσει ένα αυτοκίνητο, τα σώζει, αλλά η ίδια τραυματίζεται. Οι γονείς των παιδιών, που αισθάνονται τεράστια ευγνωμοσύνη για τη Μαρία, την παίρνουν στο σπίτι τους για να την περιθάλψουν. Εκεί, η Μαρία γνωρίζεται με την οικογένεια των παιδιών κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, οι γονείς αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι. Η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι και το ζευγάρι σκοτώνεται σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Τώρα, η Μαρία αναλαμβάνει τη φροντίδα των παιδιών με τη βοήθεια του θείου τους, ο οποίος φαίνεται να είναι ερωτευμένος μαζί της.

Η θεία τους, όμως, που έχει κι αυτή ευθύνη για την επιμέλεια των παιδιών, ενδιαφέρεται μόνο για τα χρήματα της οικογένειας και την κληρονομιά.

 

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016, στις 15:15

Επεισόδιο 1ο. Η 20χρονη Μαρία, υπάλληλος σε πιτσαρία, έχει αργήσει και οδηγεί γρήγορα με το μηχανάκι της, όταν χτυπάει το κινητό της. Είναι ο Σέρτζιο, ο γιος της ιδιοκτήτριας της πιτσαρίας που ανησυχεί κι ενώ προσπαθεί να του δικαιολογηθεί, τρακάρει και τραυματίζεται στην προσπάθειά της να εμποδίσει ένα αυτοκίνητο να χτυπήσει δύο παιδιά.

Στο μεταξύ, στο σπίτι της οικογένειας Ελίας όλοι ασχολούνται με την ετοιμασία των πέντε παιδιών για το σχολείο, με επιπλέον δυσκολία από τη συνηθισμένη, γιατί παράλληλα ετοιμάζονται για τα γενέθλια της Τερέζας. Στην Ιταλία, ο Φρανσίσκο ξυπνάει από το τηλεφώνημα του αδελφού του. Ο θείος των παιδιών είναι μαζί με μια όμορφη Ιταλίδα και λέει ότι δεν θα πάει στα γενέθλια της Τερέζας γιατί έχει δουλειά. Η Μαρία πρέπει να ξεπληρώσει ένα χρέος 20.000 από τη θεραπεία της μητέρας της, που πέθανε από καρκίνο. Ζητάει βοήθεια από την ιδιοκτήτρια της πιτσαρίας στην οποία εργάζεται, αλλά αυτή αρνείται. Ο Σέρτζιο για να τη βοηθήσει διοργανώνει μια μουσική βραδιά στην πιτσαρία, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία, η οποία δεν χαίρεται καθόλου όταν το μαθαίνει.

 

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016, στις 15:15

Επεισόδιο 2ο. Η Μαρία μεταφέρεται αναίσθητη στο νοσοκομείο. Η Ινές μαθαίνει για το ατύχημα και σπεύδει στο σημείο όπου έγινε, τρέμοντας για τα παιδιά της. Η Καταρίνα βρίσκει μια απόδειξη δίπλα στο μηχανάκι της Μαρίας και διαπιστώνει ότι θα παρέδιδε μια παραγγελία στο σπίτι τους για το πάρτι της Τερέζας.

Στην πιτσαρία ο Σέρτζιο υποψιάζεται ότι κάτι έχει συμβεί στη Μαρία, επειδή άργησε και δεν απαντάει στο κινητό της. Παρά τα πικρόχολα σχόλια της μητέρας του, συνεχίζει να στήνει τη σκηνή για τη μουσική βραδιά.

Ο Βισέντε και η υπόλοιπη οικογένεια πηγαίνουν στο νοσοκομείο, όπου μαθαίνουν ότι η Μαρία θα γίνει καλά. Όταν ο γιατρός λέει στην Ινές ότι η Μαρία δεν έχει συγγενείς, αλλά αντίθετα ένα τεράστιο χρέος που πρέπει να πληρώσει, συγκινείται και δείχνει πρόθυμη να τη βοηθήσει. Προτείνει να πάρουν τη Μαρία στο σπίτι τους για να αναρρώσει. Στο μεταξύ, η Μαρία συνέρχεται και ανησυχεί για το χέρι της. Φοβάται ότι δεν θα μπορέσει να δουλέψει στην πιτσαρία και δέχεται να πάει στο σπίτι της οικογένειας Ελίας.

Στην πιτσαρία ο Σέρτζιο δεν ξέρει πώς να κρατήσει τους πελάτες για τη μουσική βραδιά της Μαρίας. Με τη βοήθεια δύο φίλων του πείθουν τους πελάτες να πάνε στο σπίτι των Ελίας, όπου το πάρτι της Τερέζας έχει ήδη αρχίσει. Ζητούν από τη Μαρία να τραγουδήσει και τους μαγεύει όλους με την υπέροχη φωνή της.

 

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016, στις 15:15

Επεισόδιο 3ο. Ένα ακόμα πρωινό στο σπιτικό των Ελίας. Η Μαρία ξυπνάει από τις φωνές και τη φασαρία των παιδιών. Όλοι μιλούν για το πάρτι της Τερέζας και το ταλέντο της Μαρίας στο τραγούδι. Στην πιτσαρία ο Σέρτζιο δείχνει στον Ζοάο ένα βίντεο με τη Μαρία να τραγουδάει. Η μητέρα του, η Τινίνια, εντυπωσιάζεται, αλλά δεν το παραδέχεται. Ο Φρανσίσκο, που τελικά πήγε στο πάρτι, ξυπνάει δεμένος από τα παιδιά. Τον λύνει η Μαρία και ο γνωστός γόης δεν χάνει την ευκαιρία να τη φλερτάρει. Το ιδιωτικό σχολείο, όπου φοιτούν τα παιδιά της οικογένειας Ελίας, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και κινδυνεύει να κλείσει. Η Κάρλα δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να διδάσκει τα παιδιά. Ο Σέρτζιο πηγαίνει στο σπίτι των Ελίας για να δει τη Μαρία. Είναι μαζί στο δωμάτιο και τη φιλάει, όταν ο Φρανσίσκο ανοίγει την πόρτα και τους βλέπει.

 

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, στις 15:15

Επεισόδιο 4ο. Ο Σέρτζιο είναι πάλι μόνος με τη Μαρία και προσπαθεί να τη φιλήσει. Η Μαρία τον απωθεί και του ξεκαθαρίζει ότι τον βλέπει μόνο φιλικά. Η Ινές συναντάει το δικηγόρο στο σπίτι της Μικίνας και ζητάει περισσότερες πληροφορίες για τη Μαρία, ώστε να μπορέσει να τη βοηθήσει. Ο Φρανσίσκο φεύγει από το σπίτι. Η Μαρία τον βλέπει κρυφά από το παράθυρο και θυμάται το γράμμα που της άφησε η μητέρα της. Της έγραφε να προσέχει τους άντρες, γιατί η ίδια είχε μείνει έγκυος από έναν μουσικό που δεν τον ξαναείδε ποτέ.

Η Ζενίνια λέει στη Μαρία ότι η Ινές άφησε τη δουλειά της λόγω της ασθένειας της Τερέζας και ότι έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η Ινές συνοδεύει τη Μαρία στο νοσοκομείο για την εξέτασή της μετά το ατύχημα, όπου ο γιατρός τη βρίσκει μια χαρά, αλλά δεν της επιτρέπει να οδηγήσει το μηχανάκι για δύο μήνες. Η Μαρία ανησυχεί για τη δουλειά της, αλλά η Ινές της λέει ότι ξεπλήρωσε το χρέος της.

 

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016, στις 15:15

Επεισόδιο 5ο. Η Μαρία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ινές πλήρωσε τα 20.000 ευρώ που χρωστούσε και δεν ξέρει πώς να την ευχαριστήσει. Η Μπράνκα, η αδελφή της Ινές, ακούει τη συζήτησή τους και γίνεται έξαλλη. Ο Βισέντε δέχεται τη Φιλομένα στο γραφείο του. Του λέει ότι θέλει κάποια έγγραφα για τους νέους υπαλλήλους και απορεί με την εχθρική συμπεριφορά του. Στο σχολείο, ο Φερνάντο αντιμετωπίζει προβλήματα. Το λέει στη γιαγιά του, την Αρλέτε κι εκείνη απευθύνεται στο διευθυντή του σχολείου. Η Ινές έχει επέτειο γάμου με τον Βισέντε και πηγαίνουν σ’ ένα εστιατόριο για να το γιορτάσουν. Ο Ντιαμαντίνο εκμεταλλεύεται την απουσία τους και ψάχνει στα συρτάρια του δωματίου τους, όταν μπαίνει μέσα η Μπράνκα.

Σημειώνεται, ότι -εκτός της Πέμπτης 25/08/2016- που θα μεταδοθεί το Diamond League – Λωζάνη 2016, το επεισόδιο της κάθε ημέρας θα μεταδίδεται σε επανάληψη στις 20:40.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags