Facebook Pixel Oλυμπιακέ, δες και… πέρασε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-08-14 23:56:00

Oλυμπιακέ, δες και… πέρασε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Oλυμπιακέ, δες και… πέρασε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παιχνίδι της Αρούκα με τη Μποαβίστα φανέρωσε τις αμυντικές αδυναμίες των Πορτογάλων που οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να εκμεταλλευτούν.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να μπει στους ομίλους του EuropaLeagueκόντρα στην άπειρη Αρούκα είναι αυτονόητο.

Οι Πορτογάλοι όχι μόνο είναι άπειροι και με ρόστερ σαφώς κατώτερο από των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά φαίνεται πως δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση αν κρίνουμε από την αποτυχημένη πρεμιέρα της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπου έχασε εύκολα με 2-0 από την Μποαβίστα (διάβασε ΕΔΩ πως έχασε η αντίπαλος των "ερυθρόλευκων".

Ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν είναι και αυτός στα καλύτερά του, όπως αποδείχθηκε στα παιχνίδια με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, Ωστόσο, η διαφορά είναι πως οι Ισραηλινοί ήταν μια πολύ σκληρή και οργανωμένη ομάδα που πίεσε και δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό στην παραγωγή παιχνιδιού.

Αντίθετα, η Αρούκα εμφανίστηκε με άμυνα… παιδική χαρά κόντρα στην Μποαβίστα και η ποιότητα των παικτών των «ερυθρολεύκων» είναι κάτι παραπάνω από αρκετή για να βρει προβληματίσει τους ασταθείς αμυντικά Πορτογάλους.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχασε η Αρούκα. Το θέμα είναι ότι το 2-0 την κολακεύει αφού η Μποαβίστα είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ.

Τα δε γκολ που δέχτηκαν οι Πορτογάλοι φανερώνουν αδυναμίες. Το πρώτο ήταν εντελώς παιδικό, μιας και ο γκολκίπερ της ομάδας, Μίκα, καταφέρνει να δεχτεί λόμπα από τα πολύ πλάγια θέση όντας φανερά εκτός θέσης.

Όσο για το δεύτερο γκολ, αυτό επιτυγχάνεται με κεφαλιά που παίρνει ο παίκτης της Μποαβίστα, παρά το γεγονός ότι πηδάει στο κέντρο της άμυνας μαζί με τρεις αμυνόμενους της Αρούκα!

Συμπερασματικά, ο Μπέντο και το τεχνικό του τιμ πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά το βίντεο του αγώνα της Αρούκα με τη Μποαβίστα και να χτυπήσουν στις εμφανείς αμυντικές αδυναμίες, αλλά και στην αστάθεια που διέπει τον γκολκίπερ των Πορτογάλων.

Δειτε τα γκολ που δέχθηκε η Αρούκα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

Διάβασε επίσης:

Έκπληξη Μπέντο! Στέλνει στον πάγκο μεγάλο όνομα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags