Facebook Pixel Η χαρά του τζαμπατζή το ΟΑΚΑ!
| 2016-09-15 20:12:00

Η χαρά του τζαμπατζή το ΟΑΚΑ!

Η χαρά του τζαμπατζή το ΟΑΚΑ!

Στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στη Super League κόπηκαν 11.677 εισιτήρια. Ήταν η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην κατηγορία μετά από αυτή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Είναι δεδομένο ότι στο «Σπύρος Λούης» υπήρχαν περί τις 20.000 κόσμου, όμως το αχανές ΟΑΚΑ το οποίο είναι ξέφραγο αμπέλι είναι η χαρά του τζαμπατζή.Ο αριθμός του πρώτου εντός έδρας αγώνα της σεζόν είναι ο τέταρτος χειρότερος από το 2004 (!) και ο χειρότερος επί εποχής Δ. Μελισσανίδη!

Μέχρι και με τη Θύελλα Ραφήνας η ΑΕΚ είχε κόψει περισσότερα εισιτήρια (1.861).Βεβαίως φέτος, η ΑΕΚ έκανε επίσημη πρεμιέρα με τη Σεντ Ετιέν όπου κόπηκαν 25.004 εισιτήρια (σε αντίθεση με τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια που δεν υπήρχε Ευρώπη). Όμως τις προηγούμενες χρονιές υπήρχαν και σπουδαία φιλικά και στην επίσημη πρεμιέρα περισσότερος κόσμος. Προσθέστε επίσης πως τα φετινά φιλικά της ΑΕΚ ήταν κεκλεισμένων των θυρών και ο κόσμος είχε να δει την ομάδα 38 ολόκληρες μέρες…Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε πόσος κόσμος είδε την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της από το 2004 και να συγκρίνει την προσέλευση με τα διαρκείας που είχαν δοθεί.

* Στο γήπεδο της Ριζούπολης

* * Την περίοδο 2005-2006 η ΑΕΚ αντιμετώπισε στην εντός έδρας πρεμιέρα της (11/9) τον Ηρακλή (2-0), αλλά το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας

.* * * Στην πρεμιέρα της περιόδου 2011-2012 η ΑΕΚ θα αντιμετώπιζε τον Λεβαδειακό. Όμως λόγω του σκανδάλου με τα στημένα, αυτή η αναμέτρηση διεξήχθη στις 23/11 (2-1) και την παρακολούθησαν 3.798 θεατές. Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του «δικεφάλου» ήταν με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (1-0), το οποίο πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών. Έτσι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος οι οπαδοί της ΑΕΚ είδαν την ομάδα τους να αγωνίζεται στο «σπίτι» της την 6η αγωνιστική στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

* * * * Ο αριθμός αυτός ξεπέρασε το μέσο όρο της τελευταίας 6ετίας διότι μετά το τέλος της καμπάνιας η ΑΕΚ έδωσε διαρκείας με προνομιακή τιμή και στους ανέργους.

* * * * * Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος για λόγους ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags