Facebook Pixel Στα "χαρακώματα" Σπανός-οπαδοί...
| 2016-09-21 12:35:00

Στα "χαρακώματα" Σπανός-οπαδοί...

Στα "χαρακώματα" Σπανός-οπαδοί...

Με δήλωσή του ο Γιώργος Σπανός απάντησε στην ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων του Ατρομήτου και τους ζητά να αφήσουν την κινδυνολογία και τον μηδενισμό και να δώσουν το παρών στο γήπεδο...

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σπανού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών κ. Γιώργος Σπανός έκανε στο atromitosfc.gr την ακόλουθη δήλωση, σε απάντηση ανακοίνωσης των οργανωμένων φιλάθλων:

«Δεν είχα καμία διάθεση να απαντήσω σε αυτούς τους λίγους οργανωμένους – ανοργάνωτους εμπνευστές αυτής της άθλιας ανακοίνωσης που μιλάνε για ομάδα που την πήρε η κατρακύλα, για καταστροφολογία και βαρέλι δίχως πάτο.

Αυτούς που είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να αφήσουν την ομάδα χωρίς υποστήριξη κάνοντας δήθεν απεργία για την Κάρτα Φιλάθλου στο περσινό πρωτάθλημα και κάθονταν έξω από το γήπεδο.

Αυτούς που σχεδόν ποτέ δεν έρχονται, δεν ακολουθούν την ομάδα σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Αυτοί οι λίγοι που ζημίωσαν με την συμπεριφορά τους την ομάδα πληρώνοντας εξοντωτικά πρόστιμα και στερώντας από τον υπόλοιπο κόσμο τη δυνατότητα να δει την ομάδα σε καθοριστικά παιχνίδια όπως τον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ αλλά και το πρώτο εντός έδρας ματς της νέας χρονιάς με τον Παναιτωλικό.

Ας αφήσουν την κινδυνολογία, να σταματήσουν να μηδενίζουν τα πάντα, να κάνουν την αυτοκριτική τους όπως την κάνουμε κι εμείς και να έρθουν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την ομάδα και τους παίκτες.

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει πως λειτουργεί ο Ατρόμητος ως ομάδα και αν πιστεύουν ότι ο σύλλογος είναι ξέφραγο αμπέλι κάνουν λάθος.

Όσο γι’ αυτούς που βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα και μιλάνε για το υλικό της ομάδας απαξιωτικά και αναφέρομαι και σε κονδυλοφόρους που επενδύουν στην διχόνοια σύντομα θα πάρουν απαντήσεις εντός των τεσσάρων γραμμών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags