Facebook Pixel Τετράδα που... πληρώνει!
| 2016-09-21 12:42:00

Τετράδα που... πληρώνει!

Τετράδα που... πληρώνει!

Τετάρτη σαν... Σάββατο η σημερινή, με τις αναμετρήσεις να είναι πολλές, με αποτέλεσμα να βγουν πολλές ευκαιρίες για ταμείο!

Άουε - Αρμίνια Μπίλεφελντ

Αούε για... φίλημα είδαμε στη Δρέσδη. Οι "βιολετί" κατάφεραν να αλώσουν τη Δρέσδη και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Όπως και πέρυσι στο κύπελλο, έτσι και φέτος, η Αούε φιλοδώρησε με 3 γκολ τους "κίτρινους", θριαμβεύοντας. Από την άλλη πλευρά, σε ένα χορταστικό και απολαυστικό ματς, η Αρμίνια κατάφερε να στερήσει βαθμούς από το Αννόβερο. Αναδείχθηκε 3-3 εντός έδρας, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Η νοοτροπία της Αρμίνα είναι αρκετά επιθετική και έχει αρχίσει να σκοράρει, πράγμα που αρέσει στον κόουτς Ρούντιγκερ Ρεμ. Επιλογή το over 2,5 σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

Άουε - Αρμίνια Μπίλεφελντ over (2.25)

Βαντούζ - Γιουνγκ Μπόις

Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο η Βαντούζ καθώς ως γνωστόν συμμετέχει στο Κύπελλο της χώρας της (Λιχτεστάιν). Επομένως τελευταίο δείγμα γραφής για την ομάδα του Κοντινί έχουμε από την προπερασμένη Κυριακή και τι βαρύ 0-5 στην Λωζάνη. Όσο για τους φιλοξενούμενους; Εύκολη πρόκριση επί ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας (Μπάζενχαϊτ) πέτυχε η Γιουνγκ Μπόις για το Κύπελλο με 7-1. Μέχρι το 40' το ματς ήταν ισόπαλο, το ημίχρονο την βρήκε μπροστά στο σκορ και από το 49' και μετά πήρε η "μηχανή των γκολ" μπρος. Τι ποντάρουμε; Πρέπει να πάρει το ματς η Γιουνγκ Μπόις ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σε Ελβετία και Ευρώπη. Η προϊστορία μας απωθεί από το να ποντάρουμε υπέρ της, θα βρούμε την λύση στα γκολ. Goal/Goal και over σε combo bet.

Βαντούζ - Γιουνγκ Μπόις goal/goal & over (1.80)

Λειψία - Γκλάντμπαχ

Ήταν φανταστική απέναντι στο Αμβούργο την περασμένη αγωνιστική, όπου και κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 (!). Η Λειψία του Χάζενχουτελ δείχνει να χτίζεται με τις καλύτερες προδιαγραφές και τα αποτελέσματα το μαρτυρούν αυτό. Από την άλλη, επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών για τη Γκλάντμπαχ, η οποία κατάφερε να επικρατήσει της Βέρντερ με 4-1, παίζοντας κατά διαστήματα μαγικό ποδόσφαιρο. Η Γκλάντμπαχ από πέρυσι έχει ένα μεγάλο πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια, μάλλον ψυχολογικό. Η Λειψία έχει δώσει εξαιρετικά δείγμα γραφής έως τώρα και σε αποδόσεις γύρω στο 2.50 έχει νόημα να την... ακολουθήσουμε.

Λειψία - Γκλάντμπαχ 1 (2.50)

Μπαστιά - Νανσί

Η Μπαστιά είναι σκασμένη για το ότι έχασε στις καθυστερήσεις με 1-0 στη Σεντ Ετιέν. Αδικα όμως φωνάζει για το πέναλτι που παραχώρησε ο αρχηγός Καϊζάκ και σκόραραν οι «στεφανουά» στο 94’. Όσο για τη Νανσί; Ενας Θεός ξέρει πώς βρήκε τον τρόπο να κλέψει το βαθμό με τη Ναντ. Δεν έδειξε σε κανένα σημείο ότι είναι το αφεντικό στην έδρα της και τελικά σώθηκε από την αστοχία των «ναντέ». Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με το 0-1 στο 66’ και το 1-1 στο 72’ μένα φάουλ του Πουγιό που πήγαινε μάλλον για σέντρα αλλά βρήκε στόχο. Η Νανσί σένα περίπου ανάλογο ματς έκανε διπλό στη Λοριάν. Η Μπαστιά πάντως βάζει μεγάλη δύναμη στο γήπεδό της και έχει κάνει σημαντικές νίκες. Κρατάμε τον άσο σε δυνατές αποδόσεις.

Μπαστιά - Νανσί 1 (2.40)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags