Facebook Pixel Υπήρχε σχέδιο για τον Κλάους
| 2016-10-01 22:55:00

Υπήρχε σχέδιο για τον Κλάους

Υπήρχε σχέδιο για τον Κλάους

Ο Γιάννης Μυστακίδης αποκάλυψε ότι δεν ήταν τυχαία η εξαιρετική παρουσία του Στέφανου Αθανασιάδη στον αγώνα με την Σλόβαν Λίμπερετς.

Ο Γιάννης Μυστακίδης δήλωσε μετά τον αγώνα στο Λίμπερετς ότι όλοι στην ομάδα περίμεναν ο Κλάους να πετύχει ένα-τουλάχιστον-γκολ.

 

Αυτό δεν ήταν απλά μία ευχή. Ήταν το πλάνο του Ίβιτς που στηρίχθηκε γύρω από τον Αθανασιάδη και δεν είναι τυχαίο ότι όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε: «Ο Κλάους δουλεύει συνέχεια και σήμερα μας έδωσε τρεις βαθμούς. Αυτή είναι η δουλειά του. Στη θέση που παίζει, καλείται να σκοράρει».

 

Η θέση που παίζει λοιπόν στο πλάνο του Ίβιτς είναι μέσα στην περιοχή και δουλειά των υπόλοιπων παικτών να τον τροφοδοτούν για να σκοράρει.

 

Ο Σέρβος τεχνικός και οι συνεργάτες του προσπάθησαν να του δώσουν και ψυχολογική ώθηση. «Θα αρχίζεις να φορτώνεις τον λογαριασμό» του έλεγαν στελέχη της ομάδας όπως ο τιμ μάνατζερ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, αν και ο Αθανασιάδης δεν είναι ο παίκτης που χρειάζεται πολλές ντόπες. Έχει την ιδιοσυγκρασία του, τον τρόπο του να ξεπερνά την άδικη κριτική και να σκοράρει. Περισσότερο μετρά γι’ αυτόν ο τρόπος παιχνιδιού. Φέτος με το 4-2-3-1 και με καθαρόαιμους μπακ υπάρχουν οι προϋποθέσεις να τροφοδοτηθεί σωστά, όχι όπως πέρυσι που ο Τούντορ τον είχε εξαφανίσει με το 3-5-2.

 

Υπενθυμίζουμε και κάτι που σημειώσαμε και στο χθεσινό φύλλο. Ότι ο «κατάσκοπος» της ομάδας, Γρηγόρης Καβαλιεράτος συνομίλησε μαζί του στην βόλτα που έκαναν οι παίκτες στο γήπεδο πριν αρχίσει η προθέρμανση κα του εξήγησε πώς κινούνται οι στόπερ της Σλόβαν

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags