Facebook Pixel "Ο Κώστας είναι ένα θαύμα"!
| 2016-10-03 12:58:00

"Ο Κώστας είναι ένα θαύμα"!

"Ο Κώστας είναι ένα θαύμα"!

Το εγκώμιο του Κώστα Μανωλά έπλεξε ο προπονητής του στη Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι, μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε ο Έλληνας στόπερ στο ματς με την Ίντερ

«Η αγκαλιά με τον Μανωλά; Με αυτόν συμβαίνει συχνά αυτό. Αυτός ο τύπος είναι θαύμα. Εχει απίστευτες δυνατότητες, εξαιρετική δύναμη και σωματική διάπλαση. Πάντως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν το ίδιο καλός όπως στο δεύτερο,» είπε ο Σπαλέτι. «Αυτή η νίκη θα μας δώσει περισσότερη ηρεμία. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά μην ξεχνάμε ότι παίξαμε και κερδίσαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Μία επιτυχία που μας δίνει εμπιστοσύνη. Δεν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά όλα τα παιχνίδια. Αν αυτό σημαίνει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα δείξει».

Η Gazzetta dello Sport, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Ελληνας αμυντικός, εξαφάνισε τον επιθετικό της Ιντερ, Ικάρντι.

«Δεν έχει σημασία το γκολ και ποιος το βάζει, αλλά η νίκη», τόνισε, πάντως, ο Έλληνας στόπερ και πρόσθεσε: «Όταν κερδίζεις μια μεγάλη ομάδα σαν την Ίντερ είναι πάντα σημαντικό. Μετά την ήττα μας στο Τορίνο αυτό το αποτέλεσμα μάς δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags