Facebook Pixel "Οργανώνουν την κηδεία μου, αλλά..."!
| 2016-10-19 09:40:00

"Οργανώνουν την κηδεία μου, αλλά..."!

"Οργανώνουν την κηδεία μου, αλλά..."!

Ο Τζίτζι Μπουφόν, πρωταγωνιστής της Γιουβέντους στη νίκη με 1-0 εκτός έδρας επί της Λιόν, ξέσπασε κατά των επικριτών του μετά το τέλος του ματς!

Ο 38χρονος τερματοφύλακας της Γιουβέντους, ξεσπάθωσε απέναντι στην ισοπεδωτική κριτική που κάποιοι του άσκησαν, ύστερα από τα λάθη που έκανε απέναντι στην Ισπανία και την Ουντινέζε: «Οργανώνουν την κηδεία μου, θα τους αφήσω να πάνε. Δεν θα υπάρχει κανείς εκεί» ήταν το... πρώτο του βολέ.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Έχω πει πολλές φορές, δίχως αλαζονεία, ότι κάνω μεγάλη αυτοκριτική και δεν χρειάζομαι να ακούω όλους εκείνους που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν καταστάσεις με ασέβεια, δείχνοντας έλλειψη δικαιοσύνης για τους ανθρώπους. Έχω ακούσει πολλά ηλίθια πράγματα τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά μόνο ένα αληθινό σχόλιο: "περιμένω περισσότερα από τον Μπουφόν". Αυτό είναι αλήθεια και συμφωνώ απόλυτα.

Θα ήθελα να σταματήσω μετά το Μουντιάλ του 2018. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή, πιστεύω ότι η προσαρμογή μου στη ζωή μετά το ποδόσφαιρο θα είναι ομαλή. Τώρα, όμως, δεν σκέφτομαι την αποχώρησή μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags