Facebook Pixel Ο Κουτσοκούμνης και η... Κοντονίαση
| 2016-11-02 10:20:00

Ο Κουτσοκούμνης και η... Κοντονίαση

Ο Κουτσοκούμνης και η... Κοντονίαση

Με "φωτογραφική" ανάρτηση του – στο Facebook - ο τοποτηρητής FIFA/UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, άσκησε κριτική για τις τοποθετήσεις στελεχών της προηγούμενης διοίκησης στην ΕΠΟ.

Σε ποστάρισμα διαδικτυακού του φίλου (ότι «έπεσε» στην παγίδα του υφυπουργού αθλητισμού), ο Κ. Κουτσοκούμνης, απάντησε ότι δεν επιτρέπει την ανάμειξη πολιτικών στο έργο της ΕΠΟ αλλά και για κάποιους που έχουν μιας μορφής... Κοντονίαση!

Αναλυτικά η ανάρτηση του: «Διαθέτω την απαιτούμενη αλλεργία να μην επιτρέψω την ανάμειξη των πολιτικών στο έργο της ΕΠΟ κάτι που φαίνεται ότι δεν είναι ακόμη κατανοητό γιατί εδώ και καιρό βλέπω κάποιας μορφής Κοντονίαση (και στη δική σου τοποθέτηση επίσης) σε δημοσιεύματα. Αν ο Κοντονής έχει τόσο εκφοβίσει κάποιους που τον βλέπουν και στους εφιάλτες τους και τον συνδέουν με τα πάντα τότε ίσως θα έπρεπε να αναρωτηθούμε αν το πρόβλημα είναι τελικά του Κοντονή και όχι κάποιας (...) φαντασίας. Σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση σου. Εύχομαι κάθε καλό σε σένα και την οικογένεια σου και ναι θα είμαι δίπλα από την επιτροπή για να προστατεύσω στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου αλλά και για να καθοδηγήσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags