Facebook Pixel Άφαντος ο άνδρας που μαχαίρωσε φίλαθλο του Ολυμπιακού
| 2016-11-07 14:00:00

Άφαντος ο άνδρας που μαχαίρωσε φίλαθλο του Ολυμπιακού

Άφαντος ο άνδρας που μαχαίρωσε φίλαθλο του Ολυμπιακού

Άφαντος παραμένει ο άνδρας που μαχαίρωσε αργά το απόγευμα της Κυριακής φίλαθλο του Ολυμπιακού έξω από τη Θύρα 3 του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης.
 

Άφαντος παραμένει ο άνδρας που μαχαίρωσε αργά το απόγευμα της Κυριακής φίλαθλο του Ολυμπιακού έξω από τη Θύρα 3 του σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, όπου διεξήχθη το ντέρμπι των αιωνίων. Λίγο μετά τις 19:00 δύο άτομα ήρθαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια. Ο ένας από τους δύο έβγαλε μαχαίρι που είχε πάνω του και μαχαίρωσε φίλαθλο του Ολυμπιακού. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί αλλά ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεταξύ τους καυγάς δεν αφορούσε σε οπαδικές αντιπαλότητες.

Στο μεταξύ στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Δευτέρα οι εννιά οπαδοί που προσήχθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής κατά τη διάρκεια συμπλοκών ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στην αερογέφυρα της λεωφόρου Καραμανλή στο Μενίδι. Οι χούλιγκαν οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής στη ΓΑΔΑ και λίγες ώρες αργότερα οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Έτσι, σήμερα θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα που θα κρίνει την τύχη τους.

Η «πολεμική»… σύρραξη ανάμεσα σε χούλιγκαν Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, μετά από ενέδρα των πρώτων σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, που μετέφερε τους δεύτερους στο λεκανοπέδιο για τον αγώνα της ομάδας τους με αυτή του Πανιωνίου, καταγράφηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μενίδι. Οι πρωτόγνωρες σκηνές «μαχών» εξελίχθηκαν στην αερογέφυρα της Λ. Καραμανλή στο Μενίδι.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν πάρει θέση από τα ξημερώματα για να «υποδεχτούν» στην Αθήνα τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Περίπου 50 μοτοσυκλέτες με 100 άτομα έφθασαν στο συγκεκριμένο σημείο στις 05:00, περιμένοντας την αμαξοστοιχία που ερχόταν από τη Θεσσαλονίκη. Στις 05:45 την ώρα που η αμαξοστοιχία έφθανε, οι οπαδοί του Ολυμπιακού, εξαπέλυσαν σφοδρές επιθέσεις εναντίον της εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ, καπνογόνα, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Η επικινδυνότητα του επεισοδίου αυξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που επέβαιναν στους συρμούς τράβηξαν τις χειρολαβές κινδύνου, με αποτέλεσμα να ακινητοποιήσουν την αμαξοστοιχία και να βγουν από αυτή. Οι συμπλοκές και τα επεισόδια γενικεύτηκαν ανάμεσα στους χούλιγκαν που ήρθαν σε αντιπαράθεση με μάχες «σώμα με σώμα». Αρκετή ώρα αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους διμοιρίες των ΜΑΤ και ομάδες των ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας) προκειμένου να επέμβουν για να διαλύσουν τους αφηνιασμένους οπαδούς.

Οι χούλιγκαν που συμπλέκονταν στα χωράφια της περιοχής, επιχείρησαν να διαφύγουν μέσα από αυτά. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν εννέα άτομα, ενώ στους χώρους των συμπλοκών οι χούλιγκαν… ξέχασαν, περίπου 50 κράνη μοτοσυκλέτας, άθικτες βόμβες μολότοφ, καπνογόνα, κροτίδες, φωτοβολίδες, μαχαίρια, ρόπαλα, σιδερογροθιές, τα οποία μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προς εξερεύνηση. Δύο οπαδοί μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, ενώ αργότερα εντοπίστηκαν για να δώσουν κατάθεση.

Μεγάλες ζημιές καταγράφηκαν σε τζάμια της αμαξοστοιχίας, σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ δύο μοτοσυκλέτες οπαδών παραδόθηκαν στις φλόγες από βόμβες μολότοφ. Την προανάκριση του σοβαρού περιστατικού ανέλαβαν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του τμήματος Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags