Facebook Pixel Μπαλοτέλι, γκολ στην Ιταλία και… φύγαμε για ταμείο!
| 2016-11-27 12:55:00

Μπαλοτέλι, γκολ στην Ιταλία και… φύγαμε για ταμείο!

Μπαλοτέλι, γκολ στην Ιταλία και… φύγαμε για ταμείο!

Κυριακή γεμάτη σημαντικές αναμετρήσεις η σημερινή (27/11) και χωρίς να χάνουμε χρόνο πάμε να δούμε τις επιλογές μας για ποντάρισμα. Στο επίκεντρο η Γαλλία και η Ιταλία.

Κάλιαρι – Ουντινέζε

Η Κάλιαρι ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Κιέβο στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Συμπλήρωσε 4 ήττες στα 5 πρόσφατα και οπισθοχώρησε στην βαθμολογική κατάταξη, όμως πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει. Έπαιξε πιο ορθολογικά απ'ότι άλλες φορές δίνοντας προσοχή στα μετόπισθεν και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 53' της αναμέτρησης δέχτηκε το 1-0 και δεν μπόρεσε να βρει απάντηση μέχρι το φινάλε. Από την άλλη, η Ουντινέζε γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2 από την πανίσχυρη Νάπολι στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής και εξακολουθεί να παραμένει κάτω από τη μέση της βαθμολογικής κατάταξης. Δέχτηκε 2 τέρματα μέσα σε 10 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκε απάντηση γρήγορα με το γκολ του Πέριτσα, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, παρόλο που την κυνήγησε έντονα. Η Κάλιαρι θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και υποδέχεται την Ουντινέζε που έχει βρει αγωνιστική σταθερότητα. Φουλ του over οι Σαρδηνοί στο πρωτάθλημα, 6 συνεχόμενα αμφίσκορα για τους φιλοξενούμενους, τα 5 από τα οποία ήταν και over, βγαίνει αβίαστα η του over 2.5.

Κάλιαρι – Ουντινέζε Over (1.83)

Μπολόνια – Αταλάντα

Η Μπολόνια γύρισε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από 7 αγώνες, καθώς επιβλήθηκε άνετα της Παλέρμο με σκορ 3-1 στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Βελτίωσε τη βαθμολογική της θέση, αντλώντας για ακόμη μια φορά δύναμη από το γήπεδό της. Παρόλο που αιφνιδιάστηκε και έμεινε πίσω στο σκορ πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο, εντούτοις αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση με τον Ντέστρο στο 20' της αναμέτρησης. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε και κατάφερε να πετύχει 2 ακόμη γκολ μέσα σ'ένα ονειρικό 5λεπτο με σκόρερ τους Τζεμάιλι και Βιβιάνι. Όσο για την Αταλάντα; Είναι στην κυριολεξία εκπληκτική, καθώς υπέταξε και την πανίσχυρη Ρόμα κερδίζοντάς την με σκορ 2-1 στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής. Έχει 7 νίκες και μία ισοπαλία στα 8 πρόσφατα ματς και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας φοβερό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Έμεινε πίσω στο σκορ σε κομβικό χρονικό σημείο, λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους από πέναλτι, όμως το δεύτερο ημίχρονο της ανήκει ολοκληρωτικά. Ισοφάρισε αρχικά χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Καλντάρα στο 62' της αναμέτρησης και πήρε τη μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις με το εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Κεσί. Η Μπολόνια στηρίζεται κατά κόρον στην ισχυρή της έδρα για τη συγκομιδή βαθμών, όμως βρίσκει απέναντί της την εκπληκτική Αταλάντα που δεν κοντράρεται με τίποτα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το αμφίσκορο είναι ιδιαίτερα καλοπληρωμένο και μπορεί να επιβεβαιωθεί, αφού ευνοείται από τα στατιστικά των 2 αντιπάλων.

Μπολόνια – Αταλάντα Goal/Goal (2.00)

Νις – Μπαστιά

Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχουν προηγούμενα από τις δύο τελευταίες χρονιές ενώ τα παιχνίδια τους έχουν χαρακτήρα ντέρμπι. Η Νις από χθες έπεσε πάλι στη δεύτερη θέση αφού υστερεί στην ισοβαθμία με τη Μονακό. Πάντως αυτό το κυνηγητό με τους Μονεγάσκους δεν την επηρεάζει για την ώρα. Οπως απέδειξε την περασμένη Κυριακή που είχε βρεθεί ακόμα και τρίτη αφού είχαν κερδίσει Μονακό και Παρί, έκανε πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το 1-0 στη Σεντ Ετιέν. Την Πέμπτη είπε οριστικά αντίο στο Γιουρόπα Λιγκ αφού έχασε με 2-0 στη Σάλκε. Δεν ήταν αδιάφορη αλλά δεν τα έδωσε και όλα ενώ ο Φαβρ έκανε κάποιες αλλαγές ενόψει του σημερινού ματς. Από την άλλη πλευρά, η Μπαστιά χάνει συνεχώς θέσεις στη βαθμολογία και μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα οπισθοχώρησε στη 18η. Στα έξι τελευταία έχασε τέσσερα παιχνίδια και πήρε δύο βαθμούς. Η Νις ξεκούρασε βασικούς την Πέμπτη ώστε να τους έχει σήμερα στην κατάσταση που θέλει. Εντός έδρας παρουσιάζεται πολύ δυνατή και το γκολ είναι αρκετά εύκολη δουλειά. Μπορεί να τα καταφέρει και χωρίς τον Μπαλοτέλι. Ο άσος δίνεται στο σωστό 1,65 και ρισκάρουμε λίγο παραπάνω στο «άσος + over 1,5», στο 2,15.

Νις – Μπαστιά 1 & Over 1.5 (2.15)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags