Facebook Pixel Σαμποτάζ Παναθηναϊκού στον πόλεμο κατά της εγκληματικής οργάνωσης!
| 2016-11-28 10:58:00

Σαμποτάζ Παναθηναϊκού στον πόλεμο κατά της εγκληματικής οργάνωσης!

Σαμποτάζ Παναθηναϊκού στον πόλεμο κατά της εγκληματικής οργάνωσης!

Δεν άκουσα ποτέ τον Πανιώνιο να διαμαρτύρεται για την εγκληματική οργάνωση.

Ούτε τον Λεβαδειακό, ότι η συμμορία που ελέγχει την διαιτησία δεν τον αφήνει να σηκώσει κεφάλι. Ότι του κόβει τον δρόμο να πάρει το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, είναι περίεργο να καταγγέλλει ασταμάτητα την εγκληματική οργάνωση ο Παναθηναϊκός, όχι ο Πλατανιάς και ο Ηρακλής.

Ο Πανιώνιος επειδή είναι Πανιώνιος δεν έχει δικαίωμα στο πρωτάθλημα. Σωστό. Ελλάδα είναι εδώ. Όχι να θέλει και πρωτάθλημα μια ομάδα χωρίς πολύ κόσμο. Αυτά δεν είναι δημοκρατικά πράγματα. Ακόμα και καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να διαθέτει ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος, το πρωτάθλημα δεν θα το πάρουν ποτέ.

Σύμφωνοι, ο Παναθηναϊκός λόγω ονόματος νομιμοποιείται να διεκδικεί τίτλους. Όχι, όμως, και όταν δεν έχει ομάδα. Όταν βγαίνει στο γήπεδο και δεν βλέπεται. Και είναι για λύπηση για τα μαύρα του χάλια. Όχι να θέλει και πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός όταν δεν είναι καλύτερος της Ξάνθης και του Παναιτωλικού. Και πώς να είναι όταν δεν έχει καλύτερους παίχτες κι όχι δουλεμένη ομάδα.

Εδώ και 50 χρόνια το πρωτάθλημα παίζεται και στο παρασκήνιο. Σε μεγάλο βαθμό. Όσο, όμως, τα κοράκια έχουν γραμμή να προστατεύουν ή να σπρώχνουν μια ομάδα δεν θα μπορούν να της δώσουν ένα αβάτζο διαρκείας περισσότερο από 10-20%.

Και να δούλευε η εγκληματική οργάνωση για πάρτη αυτού του σημερινού Παναθηναϊκού, της ομάδος που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια, είναι σκάνδαλο να απαιτεί το πρωτάθλημα. Κι όμως! Επειδή ο Παναθηναϊκός δεν είναι Πανιώνιος, έχει κόσμο, λαό πίσω του, και πρόθυμα μήντια να τον αβαντάρουν, ρίχνει την ευθύνη της αποτυχίας του στην εγκληματική οργάνωση.

Στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός σαμποτάρει την εξυγίανση. Τον πόλεμο στην εγκληματική οργάνωση. Επειδή στο γήπεδο δεν δικαιώνει ο Παναθηναϊκός την πεζοδρομιακή του στάση. Τις κατηγορίες του ότι τον έχουν στο σημάδι.

Τι είδαμε χθες στη Νέα Σμύρνη; Για μια ακόμα φορά έναν απογοητευτικό Παναθηναϊκό, χειρώτερο του φουκαρά αλλά αξιόμαχου Πανιωνίου που έπαιζε με ελλείψεις. Αυτό είδαμε. Ένα τυχερό Παναθηναϊκό που έφυγε με την ισοπαλία.

Πόσο καλά θα ήταν αν ο Παναθηναϊκός με σοβαρή και αξιόπιστη ομάδα στήριζε τις διαμαρτυρίες για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Η μαύρη αλήθεια για το 0-0 Ολυμπιακού-Κέρκυρας, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags