Facebook Pixel Έκπληξη! «Ερυθρόλευκος» σκάουτερ …αποθεώνει μεταγραφή της ΑΕΚ – Τον ήθελε και στο Λιμάνι;
| 2016-12-24 14:04:00

Έκπληξη! «Ερυθρόλευκος» σκάουτερ …αποθεώνει μεταγραφή της ΑΕΚ – Τον ήθελε και στο Λιμάνι;

Έκπληξη! «Ερυθρόλευκος» σκάουτερ …αποθεώνει μεταγραφή της ΑΕΚ – Τον ήθελε και στο Λιμάνι;

Όχι μόνο δεν δίστασε να σχολιάσει την κίνηση της Ένωσης, αλλά σκιαγράφησε και το προφίλ του ποδοσφαιριστή. Διαβάστε τι είπε για αυτόν και ποια η σχέση του με τον Ολυμπιακό!

Η κλήρωση του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ έφερε ξανά στο προσκήνιο για τους Ερυθρολεύκους μια γνώριμη φιγούρα στην ομάδα. Τον νυν σκάουτ του τουρκικού συλλόγου, Πέλε Αντερσον, ο οποίος πέρασε για ένα... φεγγάρι από το Λιμάνι του Πειραιά και φεύγοντας κράτησε μόνο τις ευχάριστες στιγμές διαγράφοντας κάθε τι δυσάρεστο. Τουλάχιστον, αυτό λέει τώρα σε όποιον τον καλεί στο κινητό του και εμφανίζεται στο καντράν αριθμός με κωδικό μπροστά το 0030...

Ο Σουηδός σκάουτ έχει απαντήσει σε αναρίθμητες κλήσεις από Ελληνες δημοσιογράφους μετά το αποτέλεσμα της κλήρωσης και σε όλους είναι ευγενικός και πρόσχαρος, όπως ακριβώς ήταν και το μικρό διάστημα παραμονής του στα μέρη μας. Δεν διστάζει μάλιστα να απαντήσει σε οτιδήποτε και αν ερωτηθεί. Μάλιστα, του έχει ζητηθεί να πει τη γνώμη του και για το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, τον συμπατριώτη του, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς.

«Εύχομαι να πετύχει ο παίκτης στην Ελλάδα και να δικαιωθεί για την επιλογή του ο Μαϊστοροβιτς», λέει συγκρατημένα για την υπόθεση ο Αντερσον, γνωρίζοντας ότι ο συμπατριώτης του, πρώην διεθνής αμυντικός, θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στο νέο του πόστο από αυτή την επιλογή του.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο Αντερσον πιστεύει και το λέει ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ είναι καλός, τεχνίτης παίκτης, με ικανότητες τόσο στο δημιουργικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι. Θεωρεί όμως, ότι είναι κάπως αργός για το σύγχρονο ποδόσφαιρο, όπως και ότι ήταν αρνητικό για την καριέρα του το ότι πέρασε από τόσες πολλές ομάδες τα τελευταία 6-7 χρόνια.

Ο χρόνος θα δείξει βέβαια, αν ο Αντερσον έχει κάνει σωστό «διάβασμα» του Αϊνταρεβιτς και αν η ευχή του για τον Ντάνιελ Μαϊστοροβιτς θα ευοδωθεί...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags