Facebook Pixel "Σφαιρό" για Σπανούλη, Πρίντεζη και ντέρμπι
| 2017-01-05 18:54:00

"Σφαιρό" για Σπανούλη, Πρίντεζη και ντέρμπι

"Σφαιρό" για Σπανούλη, Πρίντεζη και ντέρμπι

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε αισιόδοξος οτι τόσο ο Σπανούλης, όσο και ο Πρίντεζης θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό, ενώ όσον αφορά στο ματς σχολίασε πως "θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας"

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

"Είναι το πρώτο ματς για το νέο έτος. Σημαντικό ματς για εμάς. Ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε την σημασία του αγώνα. Το αντιμετωπίζουμε σαν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι Ευρωλίγκας απέναντι σε μία καλή ομάδα στο γήπεδο μας. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε την ομάδα μετά την Φενέρ και να την φρεσκάρουμε. Είχαμε 5 μέρες προετοιμασίας. Παρά τα προβλήματα έχουμε κάνει αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας, σύμφωνα με το πλάνο μας".

Για το γεγονός πως θα δώσει ο Ολυμπιακός τρία ματς με τον Παναθηναϊκό στον Γενάρη και αν θα παίξουν ρόλο στην ψυχολογία: "Δεν μπορούμε να μιλάμε για τρία ματς τον Γενάρη αυτή την στιγμή που έχουμε μπροστά μας ένα ματς. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ψυχολογία τον Γενάρη, όταν τους έχουμε νικήσει ήδη δύο φορές μέσα στην σεζόν φέτος. Έχομε ψυχολογία. Βλέπουμε το ματς σαν όλα τα άλλα. Ο Παναθηναϊκός έχει αλλαγές, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Για τους Σπανούλη και Πρίντεζη: "Ο Πρίντεζης είναι πιο μπροστά στην αποκατάσταση του. Έχει κάνει προπονήσεις με την ομάδα. Δεν είναι στο 100%, αλά θα παίξει. Θα καταφέρει να παίξει και ο Σπανούλης. Θα δούμε στην προπόνηση, δεν είναι στο 100%, αλλά οδεύει στο να παίξει".

Για την παρουσία του Γουότερς: "Ο Γουότερς είναι ένας παίκτης που όταν τον πήραμε ξέραμε τι θα μας δώσει. Μπορεί να σκοράρει και να πασάρει. Μπορεί να πιέσει πάνω στην μπάλα στην άμυνα. Έχει εμπειρία, μπορεί να ενσωματωθεί γρήγορα στην ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε πως θα είναι 100%, αλλά αρχής γενομένης από αυτό το ματς πιστεύουμε πως θα είναι σε καλό επίπεδο".

Για τις αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού:Παναθηναϊκός έχει τρεις παίκτες που δεν έπαιζαν στον πρώτο γύρο. Ξέρουμε ποιοι είναι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να τους σταματήσουμε".

Για την κατάσταση του Αγραβάνη: "Ο Αγραβάνης έχει μπει στην εξίσωση, έχει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο, αλλά είναι ετοιμοπόλεμος".

Για την παρουσία του κόσμου: "Το έχω πει και άλλες φορές, πως η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει. Ξέρουμε πως είναι μέρες κρίσης και δεν είναι εύκολο ο κόσμος να χαλά λεφτά για εισιτήρια. Έχει καιτ το ποδόσφαιρο και τα άλλα τμήματα Αξίζει όμως να έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου. Έχουμε κάνει σημαντικές νίκες, αλλά έχουμε κάνει και ήττες, μέσα στο παιχνίδι είναι. Θέλουμε ο κόσμος να βοηθά με την φωνή του, για να πάρουν και οι παίκτες μας παρότρυνση και δύναμη".

Για το πώς προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για τα τρία ματς με τον Παναθηναϊκό: "Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, είτε είναι τρία σε ένα μήνα, είτε είναι τρία στην σειρά. Γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας, αλλά και τις αδυναμίες μας, όπως αυτά τα γνωρίζει και ο αντίπαλος μας. Θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι μας στα δικά μας μέτρα. Όταν θα φτάσει η ώρα για να μιλήσουμε για το επόμενο ματς, θα μιλήσουμε για εκείνο το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να πούμε πως αυτό το ματς είναι ίδιο με τον πρώτο γύρο και για αυτό θέλει προετοιμασία. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι που έρχεται. Στόχος μας είναι να πάρουμε την νίκη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags