09/01/17 - 20:48

Χαμός με την φωτογραφία του Γκάρι με Σαββίδη – Η αποκάλυψη για το μέλλον του! (ΦΩΤΟ)

Ο Ροντρίγκες με νέο ποστάρισμά του δίνει απαντήσεις σε όσους βιάστηκαν να τον κατηγορήσουν για τον τρόπο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, ενώ αποκαλύπτει και τι συζήτησε με τον Ιβάν Σαββόδη!

Χαμός με την φωτογραφία του Γκάρι με Σαββίδη – Η αποκάλυψη για το μέλλον του! (ΦΩΤΟ)
45.981views 0shares

Μπορεί εδώ και λίγες ώρες να μην αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αφού ανακοινώθηκε από τη Γαλατάσαράι, ωστόσο ακόμα απασχολεί την επικαιρότητα της ομάδας.

Ο λόγος για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος με νέο ποστάρισμά του στο Instagramεξηγεί πως ήταν δύσκολη απόφαση να αφήσει τον ΠΑΟΚ, ενώ σχολιάζοντας την φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη, αποκαλύπτει ότι του ζήτησε να ξαναγυρίσει όποτε θέλει, κάτι που δεσμεύτηκε ότι θα κάνει!

Συγκεκριμένα ανέφερε: Για τους ανθρώπους και τους οπαδούς, που πιστεύουν ότι το αφεντικό και εγώ δεν συνεχίζουμε να έχουμε καλή σχέση, να ξέρετε ότι μου είπε πως οι πόρτες του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ανοιχτές για μένες!!!

ΣέβομαιβαθιάτονάνθρωποπουπιστεύεισεμένακαιμουέδωσετηνευκαιρίανααφήσωτονΠΑΟΚκαιναακολουθήσωταόνειράμου. Ακόμακαιδενήτανεύκοληαπόφαση. Πολλήαγάπηκαισεβασμόκαιθασυναντηθούμεξανά!! #Αφεντικό#Σαββίδης

Ιδού:
 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ