Facebook Pixel Διεθνής Έλληνας παιχταράς ετοιμάζεται για μεταγραφή - βόμβα!
Ποδόσφαιρο
| 2017-01-10 12:21:00

Διεθνής Έλληνας παιχταράς ετοιμάζεται για μεταγραφή - βόμβα!

Διεθνής Έλληνας παιχταράς ετοιμάζεται για μεταγραφή - βόμβα!

Εντάξει, το παιδί είναι τεράστιο ταλέντο και το αξίζει!

Οι Κινέζοι της Ιντερ θα προσπαθήσουν να ανταγωνιστούν τις...άγριες προθέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο για τον Κώστα Μανωλά. Όπως επισημαίνουν ιταλικές ιστοσελίδες, τα νέα αφεντικά των «νερατζούρι» από την Suning, σκέφτονται ήδη από αυτή την μεταγραφική περίοδο να ξοδέψουν πολλά εκατομμύρια, προκειμένου να κάνουν ανταγωνιστική την ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

Κορυφαίος στόχος, σύμφωνα με τους Ιταλούς ο διεθνής Ελληνας αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, που έχει συμβόλαιο με τους Ρωμαίους έως το 2019 και μεγαλύτερος ανταγωνιστής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο, που σύμφωνα με την «Sun» προσφέρει 55 εκατ. ευρώ στην Ρόμα, για να τον κάνει δικό της αυτές τις ημέρες.

Αρσεναλ, Τσέλσι, Εβερτον, Σαουθάμπτον και Ισπανοί περιμένουν στη γωνία, ενώ με μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται η οικονομική αντίδραση της Ιντερ, στην μέγα-πρόταση των Αγγλων. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι η ιταλική εφημερίδα Messagggero, δημοσίευσε διάλογο του Φραντσίκο Τότι με φωτογράφους, στον αγώνα με την Τζέονα στη Γένοβα (0-1). Ο αρχηγός της Ρόμα καθόταν με τον Μανωλά στον πάγκο, τον αγκάλιασε και απευθυνόμενος στους φωτογράφους είπε: «Αυτές είναι από τις τελευταίες φωτογραφίες του Μανωλά με την φανέλα της Ρόμα».

Να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο Μανωλάς έχει απαιτήσει περισσότερα από 3,5 εκατ ευρώ το χρόνο από την Ρόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που δυσκολεύει τον προυπολογισμό των Ρωμαίων και το πρόβλημα με το οικονομικό Fair Play.

Η τελευταία οικονομική αξιολόγηση του Κώστα Μανωλά από την εξιδικευμένη ιστοσελίδα transfermark είναι στα 28 εκατ ευρώ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags