Facebook Pixel Ματαιώθηκε διοργάνωση επειδή η Πολιτεία φοβόταν για επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!
| 2017-01-17 22:18:00

Ματαιώθηκε διοργάνωση επειδή η Πολιτεία φοβόταν για επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Ματαιώθηκε διοργάνωση επειδή η Πολιτεία φοβόταν για επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν ήταν σίγουρος ότι η Αστυνομία μπορούσε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.
 

Δεν θα γίνει το final four του Λιγκ Καπ του βόλεϊ στην Κύπρο παρά το γεγονός ότι απέχουμε μόλις οκτώ μέρες από τη διοργάνωση.

Όπως σημείωσε στην εκπομπή «στο φιλέ» της Nova ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Παντελής Ταρνατόρος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης της Κύπρου δε μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή της γιορτής του βόλεϊ στην Κύπρο και πλέον αναζητείται λύση εντός της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ σχολίασε ότι: «Τα νέα δεν είναι αισιόδοξα. Ενώ κάναμε την συνέντευξη Τύπου και ήταν όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του Final 4 στην Κύπρο,  ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως επιμένει στην εκτίμηση του πως θα γίνουν επεισόδια. Ο ίδιος δεν δέχτηκε ούτε καν να μας δει. Τα μέλη της ΚΟΠΕ προσπαθούν να  επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να είναι ενήμερος. Αρχικά η αστυνομία είχε επιφυλάξεις, αλλά ορίστηκαν τα μέτρα ασφαλείας και συμφωνήσαν τελικά να γίνει κανονικά η διοργάνωση. Εκ των υστέρων ήρθε ο υπουργός και τα ανέτρεψε όλα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε το Λιγκ Καπ είναι εκτός Κύπρου. Υπάρχει εναλλακτικό σενάριο. Την Πέμπτη θα κάνουμε συνέντευξη Τύπου. Όλα τινάζονται στον αέρα για το καπρίτσιο ενός υπουργού».

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο 26-27 Ιανουαρίου 2017 στην Λευκωσία της Κύπρου. Θυμίζουμε ότι οι ημιτελικοί όπως είχαν προκύψει από την κλήρωση ήταν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Ηρακλής-ΠΑΟΚ ενώ είχε αποφασιστεί να μην υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών από την Ελλάδα στην Μεγαλόνησο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags