Facebook Pixel Στον... αέρα το παιχνίδι του Ολυμπιακού!
| 2017-02-21 21:32:00

Στον... αέρα το παιχνίδι του Ολυμπιακού!

Στον... αέρα το παιχνίδι του Ολυμπιακού!

Διαβάστε για ποιον απίθανο λόγο ενδέχεται να μην γίνει το ματς!

Η αναμέτρηση των «μελανόλευκων» με τους πρωταθλητές Ελλάδας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή (26/2, 17:00), αλλά οι γηπεδούχοι ζήτησαν τη μετάθεσή του για την Καθαρά Δευτέρα (27/2).

Το αίτημα του Απόλλωνα δεν έγινε δεκτό από τον ΕΣΑΚΕ και ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας ζήτησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να... παρέμβει, ώστε το τζάμπολ του αγώνα να γίνει στις 27 Φεβρουαρίου.

Η επιστολή: 
«Κύριε Υφυπουργέ,

Oπως είναι γνωστό, την Κυριακή 26/2/2017 έχει προγραμματισθεί ο αγώνας Απόλλων - Ολυμπιακός. Την ίδια ημέρα όμως πραγματοποιείται η μεγάλη παρέλαση του πατρινού καρναβαλιού.

Επειδή υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να σημειωθούν επεισόδια, όπως προ ετών είχε ξανά συμβεί στην πόλη, με αποτέλεσμα η πόλη για αρκετή ώρα να βρίσκεται στο έλεος του πετροπόλεμου και άλλων εκτρόπων με σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφές βιτρινών των καταστημάτων κ.ά, σας παρακαλούμε όπως αναβληθεί ο αγώνας για τη Δευτέρα 27/2/2017. Στην πόλη υπάρχουν οργανωμένοι σύνδεσμοι φιλάθλων από αντίπαλες ομάδες με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επιπλέον, λόγω της παρέλασης, οι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ενώ η Αστυνομική δύναμη την ώρα εκείνη θα έχει εστιάσει την προσοχή της στην ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης του πατρινού καρναβαλιού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags