Facebook Pixel "Kαλό που κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό φέτος, σε σύγκριση με άλλες χρονιές"!
| 2017-02-24 16:17:00

"Kαλό που κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό φέτος, σε σύγκριση με άλλες χρονιές"!

"Kαλό που κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό φέτος, σε σύγκριση με άλλες χρονιές"!

Ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπεσίκτας, Αλί Ναΐμπι, μίλησε για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του είναι τυχερή που θα παίξει με τη φετινή ομάδα των «ερυθρολεύκων» και όχι με εκείνη των προηγούμενων ετών! 

Αναλυτικά:

«Έχουν μια ξεχωριστή σχέση οι δύο ομάδες, πολύ στενή. Παίξαμε δύο φιλικά τα τελευταία χρόνια, οι πρόεδροί μας είναι κοντά, η κουλτούρα μας είναι κοντά. Είναι μια δύσκολη κλήρωση», ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε.

«Είναι ξεκάθαρο ότι είναι η ισχυρότερη ομάδα στην Ελλάδα. Έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια και παρότι δεν προχώρησε στο Champions League, συνεχίζει δυνατά στο Europa. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδι. Συγκριτικά με τον Ολυμπιακό των προηγούμενων χρόνων, θεωρείται καλό που κληρωθήκαμε μαζί του φέτος».

Καταλήγοντας ανέφερε πως προτεραιότητα της Μπεσίκτας είναι το πρωτάθλημα. «Απογοητευτήκαμε στο τελευταίο παιχνίδι με την Ντιναμό. Επηρεαστήκαμε από κάποιες αποφάσεις των διαιτητών στο Κίεβο. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, να κρατήσουμε τα ηνία για τον τίτλο. Αν μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο στο Europa, θα το κάνουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags