Facebook Pixel Έκανε την αυτοκριτική του ο Μπίσεσβαρ
| 2017-03-01 18:07:00

Έκανε την αυτοκριτική του ο Μπίσεσβαρ

Έκανε την αυτοκριτική του ο Μπίσεσβαρ

O Ολλανδός μέσος μαζί με τους Πέλκα, Μάτος παρέλαβαν πριν από την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης τα βραβεία τους για το καλύτερο γκολ της 21ης αγωνιστική, του "Regency Casino Best Goal Ιανουρίου" και του "11888 MVP Ιανουαρίου" αντίστοιχα, και αφού αναφέρθηκαν στις ατομικές τους διακρίσεις, σχολίασαν και τα προσεχή ματς του ΠΑΟΚ

Πέλκας: "Έντονες στιγμές..."

Ο Δημήτρης Πέλκας αρχικά σχολίασε τα δάκρυα που συνόδευσαν το γκολ του στο παιχνίδι με την Βέροια: "Πρώτη φορά που βραβεύομαι, πέτυχα αυτό το ωραίο γκολ. Λειτούργησα αυθόρμητα στον πανηγυρισμό, δεν περίμενα να πάρω το περιβραχιόνιο και μου βγήκε. Συναισθηματικά είναι πολύ έντονες στιγμές. Όταν σκόραρα στο πρώτο παιχνίδι μετά τον τραυματισμό μου ένιωσα πολύ ωραία. Από μικρός να πανηγυρίζεις για μία ομάδα, να πηγαίνεις στο γήπεδο και τώρα να αγωνίζεσαι ως αρχηγός της και να βάζεις γκολ είναι πολύ ωραία στιγμή".

Ακολούθως, ρωτήθηκε για το βλέπει τον εαυτό του μόνιμο αρχηγό του ΠΑΟΚ, και τόνισε: "Είναι νωρίς ακόμα. Όταν θα χρειαστεί να το πάρω ως μόνιμος να ξεκινάνε και να τελειώνουν όλα σε μένα. Τώρα θα πρέπει να δουλεύω και να γίνομαι καθημερινά καλύτερος". Για τις αναμετρήσεις με Ξάνθη και Ολυμπιακό, ανέφερε: Να καθαρίσουμε την πρόκριση, να συνεχίσουμε σε αυτή τη διοργάνωση για να την κατακτήσουμε. Ας τελειώσει το αυριανό και για την Κυριακή θα δούμε".

Μάτος: "Να πάρουμε ένα ομαδικό βραβείο"

Ο Λέο Μάτος έδειξε να έχει το μυαλό του σε ένα ομαδικό βραβείο, εννοώντας έναν τίτλο: "Θέλω να σας ευχαριστήσω. Για μένα καλύτερα να έπαιρνα η ομάδα το βραβείο κι όχι εγώ ατομικά. Θα ήθελα πολύ να γίνει κάτι τέτοιο για την ομάδα, το χρειαζόμαστε», τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση. Όταν ρωτήθηκε για την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, είπε:"Μάθαμε αρκετά πράγματα μέσα από το παιχνίδι. Είδαμε χτες σε στιγμιότυπα και τις αδυναμίες μας αλλά και όσα κάναμε σωστά και πιστεύω ότι από τον επόμενο κιόλας αγώνα θα διορθώσουμε πολλά πράγματα για να είμαστε όπως πρέπει".

Για τις δυο αναμετρήσεις που ακολουθεί, δήλωσε: "Η Ξάνθη είναι δυνατή ομάδα και παίζει αρκετά καλά. Εμείς έχουμε καλύτερο σκορ από αυτούς στην έδρα τους και τους περιμένουμε. Θα παίξουμε δυνατά για να πάρουμε την πρόκριση. Πρώτα στοχεύουμε στον αγώνα της Ξάνθης και μετά θα σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό".

Μπίσεσβαρ: "Δεν ήμουν καλός με τον Ηρακλή..."

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στάθηκε και στην πρόωρη αντικατάστασή του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά και στην συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Ιάνουαριο, στον οποίο πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη του ΠΑΟΚ: "Ήταν όντως ένας καλό μήνας, βοήθησε η ομάδα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, κάναμε καλές νίκες με καλές εμφανίσεις, και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν ξέρω αν ήταν ο καλύτερός μου μήνας, είχαμε αρχίσει ως ομάδα από τον Δεκέμβριο να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, τελευταία δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, ελπίζουμε να βρουμε ξανά τον ίδιο καλό ρυθμό".

Για την πρόωρη αντικατάστασή του στο ματς με τον Ηρακλή: "Ο κόουτς έπρεπε να πάρει μια απόφαση, ήθελε να αλλάξει κάποια πράγματα για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας. Εγώ, είναι η αλήθεια ότι δεν ήμουν καλός, οι παίκτες του Ηρακλή με πίεσαν αρκετά. Σίγουρα είναι στενάχωρο όταν βγαίνεις από το γήπεδο αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αυτό. Ελπίζω στο επόμενο ματς να αγωνιστώ για 90 λεπτά".

Για τη συνέχεια της σεζόν: "Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα πρέπει να δείξουμε ποιος είναι ο πραγματικός ΠΑΟΚ. Να συνεχίσουμε στους στόχους, να πάρουμε το κύπελλο και να πάμε όσο καλύτερα στο πρωτάθλημα. Έχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας".

Για το ματς με την Ξάνθη: "Είχαμε μια καλή απόδοση στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Ξάνθη και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας για να πάρουμε την πρόκριση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags