Facebook Pixel Παρέμβαση του υφυπουργού για το πανό κατά του Σαββίδη!
| 2017-03-01 21:14:00

Παρέμβαση του υφυπουργού για το πανό κατά του Σαββίδη!

Παρέμβαση του υφυπουργού για το πανό κατά του Σαββίδη!

Το υβριστικό πανό στο Καυτανζόγλειο κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκάλεσε και την αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, επικοινώνησε αμέσως με τους αρμόδιους και έχει ζητήσει τον εντοπισμό και την τιμωρία αυτών που κρέμασαν το εμετικό πανό στο «Καυτανζόγλειο».

Επίσης, «βρίσκεται σε συνεχή επαφή μαζί τους, προκειμένου να διασφαλισθεί ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την τιμωρία των δραστών και να καταστεί σαφές ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά σε αθλητικές διοργανώσεις». Αυτό γνωστοποίησε σήμερα (Τετάρτη) η ΓΓΑ.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

«Μολονότι για τις αυτονόητες κινήσεις της πολιτικής ηγεσίας δεν χρειάζονται ούτε ανακοινώσεις, ούτε πολλές φορές και δημοσιότητα, γίνεται γνωστό το εξής:

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης από το βράδυ της Κυριακής 26/2/2017, που έγινε γνωστό το υβριστικό περιεχόμενο του πανό εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο αναρτήθηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ηρακλή – ΠΑΟΚ, επικοινώνησε με τις αρμόδιες Αρχές, διωκτικές και δικαστικές, δίνοντας εντολή να εντοπισθούν οι δράστες και να τιμωρηθούν.

Βρίσκεται δε σε συνεχή επαφή μαζί τους, προκειμένου να διασφαλισθεί ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την τιμωρία των δραστών και να καταστεί σαφές ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά σε αθλητικές διοργανώσεις. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε να γίνει και ανάλυση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου. Αναμένει δε τις εκθέσεις των αρμόδιων Αρχών για τις περαιτέρω νόμιμες ενέργειές του.

Ο κ. Βασιλειάδης χαρακτηρίζει την ανάρτηση του υβριστικού πανό, εναντίον του κ. Σαββίδη, ως ένα ακόμα απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τα ιδεώδη του αθλητισμού και τονίζει ότι τέτοιου είδους “οπαδοί” δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags