Facebook Pixel Επιστολή με καταγγελίες «φωτιά» από Αλαφούζο για τον Κύζα!
| 2017-04-28 16:55:00

Επιστολή με καταγγελίες «φωτιά» από Αλαφούζο για τον Κύζα!

Επιστολή με καταγγελίες «φωτιά» από Αλαφούζο για τον Κύζα!

Στη δημοσιότητα ήρθε η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου στην ΚΕΔ, δύο ημέρες πριν τον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, όπου εκφράζει τις έντονες ανησυχίες του για τον διαιτητή και τις... σχέσεις του με τον Δικέφαλο!

Αναφέρει, συγκεκριμένα, πως ο εν λόγω ρέφερι φιλοξενείται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο ιδιοκτήτης του οποίου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, ο κ. Αλαφούζος αφήνει σαφείς υπαινιγμούς ακόμα και για προσωπικές εξυπηρετήσεις από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου προς τον κ. Κύζα.

Η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου

Αγαπητέ κ. Τριτσώνη,

Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις».

Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.

Όπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία.

Η μόνη θέση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags