Facebook Pixel Η μία μετά την άλλη οι "βόμβες" στον Ολυμπιακό - Νότιγχαμ, ο νέος προπονητής και οι ανακοινώσεις!
| 2017-05-10 23:20:00

Η μία μετά την άλλη οι "βόμβες" στον Ολυμπιακό - Νότιγχαμ, ο νέος προπονητής και οι ανακοινώσεις!

Η μία μετά την άλλη οι "βόμβες" στον Ολυμπιακό - Νότιγχαμ, ο νέος προπονητής και οι ανακοινώσεις!

Χαμός γίνεται στο Λιμάνι, αφού σύντομα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις σε τρία μέτωπα! Το deal που ανακοινώνεται άμεσα και οι τελευταίες επαφές για τον νέο ερυθρόλευκο κόουτς!

Πολλά είναι τα ανοιχτά θέματα στον Ολυμπιακό, τα οποία θα αρχίσουν να κλείνουν σιγά σιγά, κάτι που σημαίνει ότι έρχονται σημαντικές εξελίξεις τόσο στα αγωνιστικά όσο και στα διοικητικά ζητήματα των Πειραιωτών το επόμενο διάστημα.

Κατ’ αρχήν, μόνο τα τυπικά απομένουν για την οριστικοποίηση της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα γίνει ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου, με ό, τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο κ. Μαρινάκης αναζητεί εδώ και καιρό «συμπαίκτη» για την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, κάτι το οποίο ενδέχεται επίσης να ανακοινωθεί λίαν συντόμως.

Επίσης, οι εξελίξεις φυσικά «τρέχουν» και στο θέμα του νέου προπονητή. Σε αυτό το «μέτωπο» τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει όσον αφορά στη λίστα των υποψηφίων. Τα ονόματα των Εσκριμπά, Πελεγκρίνο, Γκαλτιέ έχουν προστεθεί δίπλα σε αυτό του Γκαρντ και αυτοί οι τέσσερις θεωρούνται οι επικρατέστεροι για τον πάγκο των πρωταθλητών.

Πάντως, η κάθε μια από τις προαναφερθείσες περιπτώσεις έχει τα δικά της δεδομένα. Οι υποθέσεις των Γάλλων (Γκαρντ, Γκαλτιέ) μπορούν να κλείσουν πιο σύντομα, μιας και οι δυο τεχνικοί είναι ελεύθεροι και άρα διαθέσιμοι για συζητήσεις οποιαδήποτε στιγμή. Αντίθετα, η σεζόν για τον Εσκριμπά (Βιγιαρεάλ) ολοκληρώνεται σε δυο εβδομάδες και για τον Πελεγκρίνο σε τρεις (αφού η Αλαβές έχει και τον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου κόντρα στην Μπαρτσελόνα). Έτσι, τίθεται «ηθικό» ζήτημα αφού οι δυο αυτοί προπονητές δεν μπορούν να κλείσουν αλλού πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, ενώ εκκρεμούν επίσης συζητήσεις με τις ομάδες του και με ενδεχόμενες προτάσεις άλλων.

Όπως και να έχει, οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να αναμένουν ραγδαίες εξελίξεις σε σημαντικά ζητήματα και μάλιστα σύντομα. Όσον αφορά στη σειρά που θα προκύψουν αυτές, το πιθανότερο είναι ότι πρώτα θα οριστικοποιηθεί η αγορά της Νότιγχαμ από τον Μαρινάκη, εν συνεχεία θα ανακοινωθεί ο «συμπαίκτης» στην ΠΑΕ και τέλος ο νέος προπονητής της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags