Facebook Pixel H πρώτη βόμβα του Σαββίδη - Ο "τελειωμένος", ο Κέρβερος και το μεγαλύτερο ταλέντο της 20ετίας!
| 2017-05-11 11:00:00

H πρώτη βόμβα του Σαββίδη - Ο "τελειωμένος", ο Κέρβερος και το μεγαλύτερο ταλέντο της 20ετίας!

H πρώτη βόμβα του Σαββίδη - Ο "τελειωμένος", ο Κέρβερος και το μεγαλύτερο ταλέντο της 20ετίας!

Το πρώτο πάρε-δώσε του καλοκαιριού έχει αποφασισθεί στον ΠΑΟΚ και ο SportDog επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας - Ποιος φεύγει και ποιος έρχεται με διαταγή από Ιβάν;

Οριστική λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει τον ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια, θέλουν να δώσουν οι Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ίβιτς. O Sportdog σάς είχε προϊδεάσει από τις 31 Μαρτίου, σας έδωσε ξεκάθαρη εικόνα στις 6 Απριλίου και τώρα επιβεβαιώνεται πλήρως.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζέλικο Μπρκιτς στις 7 Ιουλίου και υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο μέχρι το 2019. Ο Σέρβος τερματοφύλακας ήρθε στην Τούμπα για να πάρει ...σπίτι του τη φανέλα με το νούμερο 1, αλλά η αλήθεια είναι πως στα παιχνίδια που αγωνίστηκε δεν έπεισε πως μπορεί να αποτελέσει την …κολώνα του Δικεφάλου του Βορρά κάτω από τα δοκάρια.

Ο Σκύλος σάς αποκάλυψε στις 31 Μαρτίου πως Μίχελ και Ίβιτς έχουν αποφασίσει να κινηθούν αυτό το καλοκαίρι για έναν τερματοφύλακα - Κέρβερο και πως στο "μάτι" τους βρίσκεται ο διεθνής 29χρονος Ουκρανός Ντένις Μπόικο.

Πέντε εβδομάδες αργότερα, στις 6 Απριλίου, διαβάσατε αποκλειστικά στο Sportdog πως "Έρχεται διαζύγιο - έκπληξη!" και σήμερα έρχεται το πρωτοσέλιδο της Sportday που τονίζει "σκέψεις για τον άσο, η εμπιστοσύνη του Ίβιτς στον Γλύκο και ο Μπρκιτς που φεύγει".

Μαζί με το Κύπελλο και το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι, ο Μπρκιτς έχει αγωνιστεί μόνο σε 9 ματς του ΠΑΟΚ, έχοντας δεχθεί 9 γκολ. Στην Τούμπα δεν θεωρούν πως είναι κακός τερματοφύλακας, αλλά πως δεν είναι αυτός που μπορεί να εμπνεύσει απόλυτη σιγουριά και πάνω του να χτιστεί η ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως ο Σέρβος δεν έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα όλο αυτό το διάστημα λόγω του ότι η παρουσία του στην ενδεκάδα αποτελεί …έκπληξη, την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ σκέφτονται τη νέα χρονιά να δώσουν περισσότερο χώρο στον 17χρονο Μάριο Σιαμπάνη, που θεωρείται από πάρα πολλούς ως ο επόμενος τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων είκοσι ετών!

Το σίγουρο είναι πως ο Μίχελ βρίσκεται στη …γύρα για έναν γκολκίπερ από τον οποίο τη νέα χρονιά θα ξεκινάει η ενδεκάδα, έχοντας το ελεύθερο από τον Ιβάν Σαββίδη να κοιτάξουν και στα …πάνω ράφια, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags