Facebook Pixel «Ο Τσίπρας ακούει το Νικολόπουλο, κι αυτός ακούει τους πάντες!»
Life
| 2017-05-11 16:31:00

«Ο Τσίπρας ακούει το Νικολόπουλο, κι αυτός ακούει τους πάντες!»

«Ο Τσίπρας ακούει το Νικολόπουλο, κι αυτός ακούει τους πάντες!»

Πανταχού παρών. Δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο. Αλλά και « καρπώνεται» εύσημα για την δράση του, ακόμη κι αν είναι δευτερεύουσας σημασίας, αφού, με άλλα λόγια, είπαμε ότι δεν αφήνει να πέσει τίποτε κάτω.

Πρωί-πρωί ο Νίκος Νικολόπουλος -περί ου ο λόγος- έβλεπε την εκπομπή των Λυριτζή-Οικονόμου στο ΣΚΑΪ. Γινόταν κουβέντα για τις εξελίξεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τις παρεμβάσεις που κάνει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και βεβαίως για τα τελευταία επεισόδια σε διάφορα γήπεδα. Η κουβέντα ήλθε και στην Πάτρα, με αφορμή την τελευταία επίσκεψη του Τσίπρα, όπου και δεσμεύτηκε ότι με «ευνοϊκή» τροπολογία τα χρέη της Παναχαϊκής δεν θα συνοδεύουν τη νέα, υπό σύσταση, ΠΑΕ.

Ειπώθηκε στο στούντιο ότι, όπου πάει ο Τσίπρας είναι υπέρ και της αντίστοιχης ομάδας, έτσι και στην Πάτρα έδωσε την παραπάνω διαβεβαίωση, γιατί προφανώς, όπως είπε δημοσιογράφος καλεσμένος της εκπομπής, εξωθήθηκε από αλλεπάλληλες ερωτήσεις που έχει κάνει στη Βουλή για το μέλλον της Παναχαϊκής ο Αχαιός ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

«Δηλαδή, ο Τσίπρας ακούει το Νικολόπουλο», ήταν το σχόλιο του Βασίλη Οικονόμου, γεγονός που «ερέθισε» τον Χριστιανοδημοκράτη βουλευτή, ο οποίος του έστειλε απάντηση μηνύματα στο κινητό του παρουσιαστή της εκπομπής και να εξηγεί τη σκοπιμότητα της παρέμβασής του.

Αν έχετε περιέργεια, ασφαλώς και δεν έχει… αυτοκόλλητη σχέση ο Πρωθυπουργός με τον Νικολόπουλο, όμως ο τελευταίος ξέρει να ερμηνεύει τα μηνύματα των καιρών, να φιλτράρει τα αιτήματα και να τα προωθεί. Ε, αν ένα αίτημα είναι δίκαιο, όπως αυτό της Παναχαϊκής, τι να έκανε ο Τσίπρας;

Δεν ζήτησε ο βουλευτής να χαρισθούν χρέη. Απλώς, πρότεινε το αυτονόητο: Να τα επωμισθούν εκείνοι που τα δημιούργησαν και όχι οι νέοι μέτοχοι.
Συνεπώς, το γεγονός ότι είναι αναπτυγμένη η πολιτική όσφρηση του Νικολόπουλου, μάλλον εκτιμάται από τον Τσίπρα, γι’ αυτό και ορισμένοι σπεύδουν να πουν ότι σε κάποια ζητήματα «συμπλέουν».

Όχι σε όλα πάντως και όχι σε αρκετά μείζονα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags