Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις: Σ' αυτόν "δίνει" τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης – Βγαίνει μπροστά και "παίρνει" την ΠΑΕ!
| 2017-05-21 10:15:00

Ραγδαίες εξελίξεις: Σ' αυτόν "δίνει" τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης – Βγαίνει μπροστά και "παίρνει" την ΠΑΕ!

Ραγδαίες εξελίξεις: Σ' αυτόν "δίνει" τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης – Βγαίνει μπροστά και "παίρνει" την ΠΑΕ!

Nέο "αφεντικό" αναλαμβάνει τη διοίκηση των Ερυθρολεύκων! Ποιος είναι το δεξί χέρι του μεγαλομετόχου που θα πάρει το κουμάντο; Διαβάστε στο sportdog τις σαρωτικές αλλαγές!

Εν αναμονή πολύ σημαντικών αποφάσεων και εξελίξεων βρίσκονται στον Ολυμπιακό, μετά και την επικαιροποίηση της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Mαρινάκη.

Στην ομάδα του Πειραιά αναμένονται πολλές και σημαντικές αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο το προσεχές διάστημα και η επιστροφή του αφεντικού της ομάδας από την Αγγλία τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να δρομολογήσει μια σειρά εξελίξεων σε πολλούς τομείς.

Ηδη, θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση από την ομάδα μέσα στους προσεχείς μήνες του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζου, ο οποίος ενεργοποιείται στη Νότιγχαμ.

Ο στενός συνεργάτη του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται πως θα έχει φέτος ένα καυτό καλοκαίρι, αφού θα ασχολείται ταυτόχρονα και με τις δύο ομάδες, ωστόσο το φθινόπωρο θα γίνει μόνιμος κάτοικος Αγγλίας. Τη θέση του στην ΠΑΕ δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο ποιος θα την καταλάβει, ωστόσο ως απόλυτο φαβορί προβάλει ο μέχρι στιγμής διευθυντής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Γιώργος Παύλου.

Δεξί χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη και απόλυτα επιτυχημένος στο έργο του, ο Γιώργος Παύλου έχει κερδίσει με το σπαθί του την απόλυτη εμπιστοσύνη του διοικητικού ηγέτη της πειραϊκής ΠΑΕ και όπως όλα δείχνουν, έφτασε η ώρα να αναλάβει ένα ακόμα πιο υψηλό και απαιτητικό πόστο στην ομάδα. Βέβαια, οι εκπλήξεις είναι πάντοτε στο ...πρόγραμμα στον Ολυμπιακό, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή ο κ. Παύλου φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο Νο.1 υποψήφιος για νέος διευθύνων σύμβουλος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παράλληλα, στα πιο ...χαμηλά κλιμάκια και όπως σας αποκαλύψαμε πρόσφατα, σε δύσκολη θέση φαίνεται πως έχει περιέλθει ο Φρανσουά Μοντέστο, μετά την αδυναμία του να κλείσει έναν προπονητή από τη γαλλική αγορά. Μάλιστα, μετά την επανενεργοποίηση από την ομάδα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, γίνεται σαφές πως ο Κορσικανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει χάσει πολλούς πόντους και οι επόμενες μέρες χαρακτηρίζονται πάρα πολύ κρίσιμες για το μέλλον του.

Από τον Μοντέστο περίμεναν σίγουρα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα στον Ολυμπιακό και αν τελικά, επικρατήσουν οι επιλογές του Κοβάσεβιτς, τότε θα είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι ο Σέρβος θα έχει επιστρέψει δυναμικά και με ...φόρα για να αναλάβει ξανά πόστο στην ΠΑΕ.

Οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για τις ισορροπίες στο εσωτερικό του συλλόγου, η αγάπη και η εκτίμηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πρόσωπο του Μοντέστο παραμένει δεδομένη, όμως ίσως το μοντέλο αυτό να κριθεί αποτυχημένο και να προχωρήσουν στον Ολυμπιακό σε μια σειρά αλλαγών για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags