Facebook Pixel «Ο Αγγελόπουλος πέρασε δύσκολα στο Survivor! Με το που μπήκε στο παιχνίδι…» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-06-12 18:20:00

«Ο Αγγελόπουλος πέρασε δύσκολα στο Survivor! Με το που μπήκε στο παιχνίδι…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ο Αγγελόπουλος πέρασε δύσκολα στο Survivor! Με το που μπήκε στο παιχνίδι…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Με το που μπήκε στο παιχνίδι, η άλλη ομάδα τον έστειλε σε εμάς κατευθείαν, το οποίος μας προβλημάτισε…».

Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν ο Μπο, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο γνωστός ράπερ αναφέρθηκε στον Ντάνο, για τον οποίο τόνισε πως πέρασε δύσκολα στο παιχνίδι.

«Θα κάνουμε παρέα με τον Γιώργο, ειδικά όταν θα πάω στο νησί του, γιατί πηγαίνω κάθε χρόνο και για συναυλίες και για διακοπές. Θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία. Θεωρώ ότι ο Γιώργος πέρασε δύσκολα στο Survivor, ίσως πιο δύσκολα απ’ όλους.

Με το που μπήκε στο παιχνίδι, η άλλη ομάδα τον έστειλε σε εμάς κατευθείαν, το οποίος μας προβλημάτισε. Πολλά ερωτηματικά, γιατί να το κάνουν. Έχεις 12 άτομα από εκεί, 12 άτομα από εδώ, με άλλους ταιριάζεις, με άλλους όχι. Είσαι αναγκασμένος να ζήσεις εκεί, δεν είναι επιλογή σου, εννοώ ότι δεν έχεις επιλέξει εσύ τα άτομα.
 

Νομίζω ότι θέλει χρόνο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και ειδικά όταν βλέπεις ότι στον έχουν στείλει από την άλλη ομάδα, μετά η ομάδα σου δεν είναι τόσο θετική απέναντί του, θέλει τον καιρό του όλο αυτό γιατί είναι έτσι οι συνθήκες που σε κάνουν να κάνεις πράγματα, τα οποία ίσως κάτω από άλλες συνθήκες, θα τα έβλεπες ίσως λίγο πιο διαφορετικά», είπε μεταξύ άλλων ο Μπο.

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Μπο στο Survivor Πανόραμα…



Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags