Facebook Pixel Ανάβει φωτιές ο "Ραπτό": "Δεν βγαίνει Ευρώπη ο ΠΑΟ" - "Δίδυμο Μπεργκ - Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ"!
| 2017-06-25 15:15:00

Δεν βγαίνει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, δίδυμο Μπεργκ - Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ!

του Κωστή Ραπτόπουλου
Δεν βγαίνει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, δίδυμο Μπεργκ - Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ!

Ατάκες που θα συζητηθούν από τον Κωστή Ραπτόπουλο! Πότε θα πάρει Βιεϊρίνια ο Δικέφαλος του Βορρά και ποιος Έλληνας τερματοφύλακας είναι ο «Σούπεργκουφι»;

Ο Βιεϊρίνια πήγε με τη Βάσω στη Γερμανία, λίγδωσε το αντεράκι τους, αλλά δεν είχαν τις παραστάσεις που είχαν μάθει από τη Θεσσαλονίκη, με τα μπαράκια στον Θερμαϊκό και τις κοντινές παραλίες στη Χαλκίδα. Βαρέθηκαν τα βρωμοεργοστάσια και πάθανε σοκ εκεί, γιατί θύμιζαν τους σκληροπυρηνικούς μετανάστες της δεκαετίας του 1960, που πήγαιναν στη Γερμανία με συνοδευτικό τον ήχο από το "Ένα πιάτο άδειο στο τραπέζι", του Καζαντζίδη.

Προκειμένου να φτιάξουν περιουσία και να επιστρέψουν στα γεράματα, ως κλασσική περίπτωση βλαχογερμανών πια, που άφησαν τις ομορφιές της Ελλάδας για την επαγγελματική αποκατάσταση. Μούγγωσε η κυρία Βάσω, δεν αντέχει να βλέπει γερμαναράδες με κατσαβίδια τρία μέτρα να φτιάχουν Golf και Polo νέας γενιάς.

Η Βόλφσμπουργκ όμως θέλει λεφτά και ο κοντός είναι σαν τον Μίμη Φωτόπουλο στην ελληνική ταινία "Τι κάνει ο άνθρωπος για να ζήσει", που έλεγε "Δραχμάς δεν δίδω, λίρας δεν δίδω"! Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Βιεϊρίνια δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ φέτος, αλλά όταν λήξει το συμβόλαιό του. Δηλαδή όταν ο κώλος του από το πάχος έχει γίνει σαν της Δήμητρας Λιάνη! Μετά είναι ένα ζήτημα σε ποια θέση θα παίζει. Αλλά όπως μας είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ που είναι ευέλικτος, στο 3-5-2 μπορεί να τον βάζει φουλ μπακ και στο 4-4-2 να τον κάνει δεύτερο επιθετικό. Αλλά αυτά δεν θα γίνουν ποτέ, τελικά, γιατί... Δραχμάς δεν δίδω, λίρας δεν δίδω! Ο ΠΑΟΚ θα την βγάλει με τον Λημνιό, τον Πέλκα και τον ημίτρελο Ενρίκε!

Για τερματοφύλακας αυτοπροτάθηκε ο γκάφας ο Πασχαλάκης και ο αρκετά ικανοποιητικός Ζίφκοβιτς. Ο Πασχαλάκης είναι ένα ταλέντο 27 ετών, είναι ο τερματοφύλακας που μπορεί να κάνει τρεις μεγάλες αποκρούσεις και στην τέταρτη να φάει φάβα γκολ! Γι' αυτό ήταν ρεζέρβα τόσο στην Κομοτηνή όσο και στα Γιάννενα. Έχει τρομερά σωματικά προσόντα, αλλά θα έρθει η φάση που από Σούπερμαν θα γίνει Σουπεργκούφι! Δηλαδή από την καταξίωση μπορεί να πάει στην καταστροφή, αυτός είναι ο Πασχαλάκης. Όταν όμως ένας Ευρωπαίος τερματοφύλακας αποφασίζει να πάει στη Γ΄ Εθνική Αγγλίας από το να έρθει στον ΠΑΟΚ, ας μην μας κάνει εντύπωση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό για την Ελλάδα του 2017, που πεθαίνεις από κολικό σε νοσοκομείο και σε βάζουν σε λάθος θέση στο νεκροτομείο. Τι να έρθει να κάνει σε μία χώρα πρωτόγονων, βλαχοβαλκάνιων, που νομίζουν ότι έχουν φέρει τα φώτα του πολιτισμού, αλλά πεθαίνουν από κολικούς στα νοσοκομεία; Για τέτοιες λέρες μιλάμε, που νομίζουν ότι είναι η αρχή του σύμπαντος αλλά είναι οι απόλυτοι τίποτα.

Όσον αφορά το θέμα του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό, στα 31 του αποφάσισε να κάνει γερή μπάζα για τα γεράματα. Άμα ήταν μάγκας ο Σαββίδης και ο Μαρινάκης, θα τον έπαιρναν εκείνοι. Ο ένας για να παίζει αντί του Ανσαριφάρντ και ο άλλος για να κάνει τον δεύτερο μαζί με τον Πρίγιοβιτς, στο σύστημα με δύο φορ που θέλει να παίξει ο Στανόγεβιτς. Αλλά νομίζω ότι ούτε ο Μπεργκ θα δεχόταν να συνεχίσει στην Ελλάδα. Η όμορφη γυναίκα του θέλει να τον απολαύσει στα γεράματα με αρκετά γεμάτο πορτοφόλι, αλλά ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Μπεργκ και τον Μολέδο, ούτε τον Ατρόμητο του Σπανού δεν μπορεί να περάσει. Δύσκολα θα βγει στην Ευρώπη του χρόνου. Κι αν πιάσει καμιά γρίπη τον Ζέκα, γιατί τον βλέπω πολύ αδυνατισμένο τελευταία, θα παλεύει με Ηρακλή και Κέρκυρα για να μείνει στην κατηγορία

Καυτές ατάκες Καρπετόπουλου για "Λύμπε", Ουζουνίδη, Χάσι - Αποκάλυψη για Ίβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags