Facebook Pixel Κλείνει Ταχτσίδη, "φουλάρει" και για άλλον μέσο ο Ολυμπιακός!
| 2017-06-30 17:43:00

Κλείνει Ταχτσίδη, "φουλάρει" και για άλλον μέσο ο Ολυμπιακός!

Κλείνει Ταχτσίδη, "φουλάρει" και για άλλον μέσο ο Ολυμπιακός!

Εκτός από τον Έλληνα διεθνή, οι Πειραιώτες προσπαθούν να ολοκληρώσουν την απόκτησή ενός ακόμα παίκτη για να "θωρακίσουν" τη μεσαία γραμμή της ομάδας!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ωστόσο η ενίσχυσή του στα χαφ δεν πρόκειται να σταματήσει στον Έλληνα άσο.

Οι Ερυθρόλευκοι ασχολούνται εδώ και καιρό με τον Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε, σε μια υπόθεση που έχει εξελιχθεί σε «σήριαλ», το οποίο όμως θεωρούν ότι μπορεί να έχει αίσιο τέλος για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Βέλγος θα καταλήξει τελικά στο Λιμάνι, παρά το γεγονός ότι υπάρχει οικονομική διαφορά με τη Λέγκια και το ότι ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε ότι ο Οφόε μάλλον θα μείνει εκεί.

Κατ’ αρχήν, ο παίκτης έχει κάνει γνωστό ότι θέλει να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση για να το πετύχει έχοντας ως «όπλο» και το γεγονός ότι βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Έτσι, γνωρίζοντας ότι έχουν το πλεονέκτημα σε αυτόν τον τομέα, οι Ερυθρόλευκοι θεωρούν ότι αν καταθέσουν την κατάλληλη πρόταση αργά ή γρήγορα θα υπάρξει κοινό σημείο επαφής στον οικονομικό τομέα και ο Οφόε θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags