Facebook Pixel Πού θα δούμε το αγγλικό Σούπερ Καπ και την πρεμιέρα του Σαμπιονά;
Life
| 2017-08-02 11:39:00

Πού θα δούμε το αγγλικό Σούπερ Καπ και την πρεμιέρα του Σαμπιονά;

Πού θα δούμε το αγγλικό Σούπερ Καπ και την πρεμιέρα του Σαμπιονά;

H ποδοσφαιρική σεζίν μπαίνει δυνατά αυτό το Σαββατοκύριακο με σούπερ ματς!

Αναλυτικά:

Το Super Cup Αγγλίας και η πρεμιέρα του Championnat αποκλειστικά στη Nova!

Δείτε live τον αγώνα Άρσεναλ – Τσέλσι, καθώς και τις «μάχες» της πρωταθλήτριας Μονακό, αλλά και των Παρί, Μαρσέιγ για την έναρξη του γαλλικού πρωταθλήματος

Το συναρπαστικό γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Championnat και o πρώτος τίτλος της σεζόν στην Αγγλία, έρχονται στη Nova! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 4 Αυγούστου – Κυριακή 6 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Μονακό – Τουλούζ, Παρί Σεν Ζερμέν – Αμιάν και Μαρσέιγ - Ντιζόν για την 1η αγωνιστική της Ligue 1 (https://www.youtube.com/watch?v=RqXlkGLZPsI). Παράλληλα, την Κυριακή 6 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Άρσεναλ – Τσέλσι για το Super Cup Αγγλίας (https://www.youtube.com/watch?v=upm4ptpU4T0). Όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν από την υπηρεσία NovaGO και ηχητικά από το Novasports.gr.

Πιο αναλυτικά, οι φίλοι του ποδοσφαίρου για το Championnat θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 21:45 στο Novasports1HD τον αγώνα Μονακό - Τουλούζ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Η συνέχεια είναι το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 18:00 στο Novasports1HD με την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν - Αμιάν. Στην περιγραφή θα είναι ο Σπύρος Δημολίτσας. Τέλος, την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 22:00 το Novasports1HD θα δείξει το παιχνίδι Μαρσέιγ - Ντιζόν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Για το Super Cup Αγγλίας, την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 16:00 η πρωταθλήτρια Τσέλσι θα αντιμετωπίσει στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, την Κυπελλούχο Άρσεναλ σε μία άτυπη επανάληψη του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας FA Cup, όταν και οι «κανονιέρηδες» είχαν κατακτήσει το τρόπαιο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags