Facebook Pixel Σκάει νέο ηχηρό διαζύγιο στον ΠΑΟΚ μετά τον Ενρίκε; – Φούντωσαν οι φήμες για αγαπημένο των φιλάθλων!
| 2017-09-03 12:30:00

Σκάει νέο ηχηρό διαζύγιο στον ΠΑΟΚ μετά τον Ενρίκε; – Φούντωσαν οι φήμες για αγαπημένο των φιλάθλων!

Σκάει νέο ηχηρό διαζύγιο στον ΠΑΟΚ μετά τον Ενρίκε; – Φούντωσαν οι φήμες για αγαπημένο των φιλάθλων!

Ποιος βασικός παίκτης, που έχει ιδιαίτερη σχέση με την κερκίδα της Τούμπας, φαίνεται ότι ετοιμάζει βαλίτσες για εξωτερικό; Πού ακούγεται ότι μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του;

Σε κάθε ομάδα του κόσμου, οι μεταγραφές φέρνουν και… αποχωρήσεις. Από τον ΠΑΟΚ έχει ήδη αποχωρήσει ο Πέδρο Ενρίκε με προορισμό την Καραμπάγκ, όμως δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ακολουθήσει και άλλος… αγαπημένος της κερκίδας και δεν αναφερόμαστε στους Τσίμιροτ και Λέοβατς.

Ο λόγος για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, για τον οποίο ενδιαφέρονται ομάδες από την Τουρκία όπως έγραψε η εφημερίδα «Metrosport».

Θυμάστε τι έγραψε το Sportdog.gr στις 29 Αυγούστου;

«Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Τούμπα, οι συζητήσεις του ΠΑΟΚ με την Καραμπάγκ για δανεισμό του Βραζιλιάνου δεν προκάλεσαν έκπληξη, όπως έκπληξη δεν θα προκαλέσει και μία αποχώρηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, αφού πλέον στο ρόστερ υπάρχει ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Δημήτρης Πέλκας έχει πολύ καλύτερη εικόνα από τον Ολλανδό, από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έως τώρα».

Εάν όντως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μπίσεσβαρ από Τουρκία και αν φτάσει στην Τούμπα μία πρόταση που να ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ, τότε ο Ολλανδός με ρίζες από το Σουρινάμ θα αποχαιρετήσει τον Δικέφαλο του Βορρά, κίνηση που θα δημιουργήσει πάντως αντιδράσεις στον κόσμο, που ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία του στον… Ντιέγκο των φτωχών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags