Facebook Pixel Sportdog.gr | Κομπότης: «Δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα»!
| 2017-09-28 15:38:00

Κομπότης: «Δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα»!

Sportdog Team
Κομπότης: «Δεν έχω παίξει ποτέ στοίχημα»!

Ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού απολογήθηκε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων...

Ο κ. Κομπότης αρνήθηκε τις κατηγορίες που τον βαραίνουν (δωροδοκία στον αγώνα Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4 και παράνομο στοιχηματισμό) για το Koropolis, κάνοντας αναφορά στην ανατροπή που έγινε στο Ηλιούπολη-Λεβαδειακός συγκριτικά με την ανατροπή στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Ο ισχυρός άνδρας των Βοιωτών σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Μου έχει στοιχίσει πολύ αυτή η ιστορία. Εγώ δεν έχω σχέση με όλα αυτά. Δεν έχω σχέση με στημένα παιχνίδια. Δεν έχω παίξει ποτέ μου στοίχημα. Δεν είμαι τζογαδόρος, δεν πάω ούτε στο καζίνο.

Τον Τσακογιάννη δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Στο Ηλιούπολη-Λεβαδειακός είχε πολύ δυνατό άνεμο που έπαιξε ρόλο. Το φυσιολογικό ήταν να έρθει 2-6 ή 2-7. Με πειράζει μόνο το ηθικό κομμάτι. Μου άνοιξαν τους λογαριασμούς που είχα από το 1991 και δεν βρήκαν τίποτα.

Στο συγκεκριμένο ματς είχα διακόσιους σφυγμούς. Αν είχε ακουστεί οποιαδήποτε φήμη, θα ήμουν ήρεμος, δεν θα ήμουν έτσι. Στο ημίχρονο πήγα και στα αποδυτήρια και έβαλα τις φωνές στους παίκτες.

Πάρτε για παράδειγμα το ΑΕΚ-Ολυμπιακός που έγινε την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 0-2 και τελικά νίκησε η ΑΕΚ με 3-2. Και μιλάμε για δύο ισοδύναμες ομάδες. Ενώ ο Λεβαδειακός είχε μεγάλη διαφορά με την Ηλιούπολη.

Στα αθλητικά όργανα δικαιωθήκαμε και αποδείχτηκε ότι είμαστε πεντακάθαροι»!

Για το ίδιο ματς ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης, Μιχάλης Νικολόπουλος, είπε:

«Άνοιξαν όλοι οι λογαριασμοί μου και αποδεικνύεται ότι δεν έχω σχέση με παράνομα στοιχήματα και με όλα αυτά. Από το πόρισμα του ΣΔΟΕ δεν προέκυψε κάτι μεμπτό.

Στις συνομιλίες που ακούγομαι, απλώς προσπαθούμε να καταλάβουμε σε τι κατάσταση ήταν οι αντίπαλοι. Κατηγορούμαι ότι προσέγγισα τον διαιτητή σε κάποιο ματς, αλλά σε αυτό το παιχνίδι ο διαιτητής με απέβαλε. Είναι αντιφατικό αυτό. Υποτίθεται ότι έχουμε στήσει ματς, αλλά δεν βλέπω κατηγορούμενους από τις άλλες ομάδες.

Ποτέ μου δεν έχω παίξει στοίχημα. Τα ματς της Ηλιούπολης δεν τα είχε το κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Τα όσα λέγονται για το Ηλιούπολη-Λεβαδειακός είναι ανακρίβειες. Ο Λεβαδειακός είχε πολύ καλούς παίκτες. Ήταν πολύ κακές οι καιρικές συνθήκες, είχε δυνατό αέρα. Στο πρώτο ημίχρονο η Λιβαδειά έχανε ευκαιρίες και η Ηλιούπολη έβαζε γκολ. Για το αυτογκόλ που έβαλα, εξοστρακίστηκε η μπάλα, πήγε στο δοκάρι και μέσα. Παρόμοια φάση έγινε και χθες στο Γιουβέντους-Ολυμπιακός με τον Ένγκελς που την έστειλε στο δοκάρι και παραλίγο να μπει αυτογκόλ».

Στο σημείο εκείνο, μάλιστα, η πρόεδρος του δικαστηρίου του είπε: «Ναι, το είδα κι εγώ το ματς»!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Μάκης Σιδηρόπουλος, για τα 70 χιλ. ευρώ που φέρεται να πήρε από τον τότε μεγαλομέτοχο του Διαγόρα, Χρυσοχοϊδη, είπε ότι ήταν για να ανοίξει πρατήριο καυσίμων στην Αθήνα. Ωστόσο δεν προσκόμισε αποδείξεις.

Απολογήθηκαν ακόμα οι Κωνσταντίνος Θεοχαρίδης (παίκτης του στοιχήματος), Παύλος Δήμου (πρώην παίκτης Πιερικού), Δημήτρης Βίλλας (μπουκ και παίκτης του στοιχήματος) και Γιώργος Τσεκερίδης (μπουκ και παίκτης του στοιχήματος).

Η επόμενη συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το Koriopolis έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags