Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Μακ: «Γι’ αυτό δεν παίζω βασικός στον ΠΑΟΚ»!
| 2017-10-02 19:00:00

Αποκάλυψη Μακ: «Γι’ αυτό δεν παίζω βασικός στον ΠΑΟΚ»!

Αποκάλυψη Μακ: «Γι’ αυτό δεν παίζω βασικός στον ΠΑΟΚ»!

Ο Σλοβάκος εξήγησε τον λόγο, για τον οποίο δεν χρησιμοποιείται στην ενδεκάδα του Δικεφάλου από τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

O Ρόμπερτ Μακ προέβη σε δηλώσεις στη Σλοβακία και δικαιολόγησε το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τον έχει βάλει στη βασική ενδεκάδα στα δυο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Όπως είπε ο διεθνής άσος, η αιτία της μη χρησιμοποίησής του στο αρχικό σχήμα έγκειται σε ενοχλήσεις που είχε μέχρι και την περασμένη εβδομάδα, όταν και απαλλάχθηκε από αυτές.

Παράλληλα, θεωρεί ότι ο Λουτσέσκου δεν είχε λόγο να τον βάλει στην ενδεκάδα με τα παραπάνω δεδομένα, σε συνδυασμό με το ότι οι συμπαίκτες του τα πήγαιναν καλά και η ομάδα κατακτούσε νίκες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Οι συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ κέρδιζαν τα παιχνίδια, η ομάδα έπαιζε καλά, ο προπονητής δεν είχε λόγο να αλλάξει κάτι. Προσωπικά, ήξερα ότι είχα κάποιες ενοχλήσεις και έκανα προπόνηση χωρίς να έχω απαλλαγεί εντελώς από αυτά. Αυτή την εβδομάδα που πέρασε, μπορώ να πω πως ήμουν πλέον σε τέλεια κατάσταση. Δυστυχώς, δεν κερδίσαμε την Λάρισα, φέραμε 1-1. Μπήκα στο τέλος της αναμέτρησης. Θα δούμε μετά τα ματς με την Εθνική τι θα συμβεί με τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι τα πράγματα για μένα θα βελτιωθούν.

Μετά τα ματς του Σεπτεμβρίου, αντιμετώπιζα πρόβλημα τραυματισμού. Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση και δεν έπαιζα τα ματς στο 100%. Το κουβαλούσα μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags