Facebook Pixel Μπαρτσελόνα και στη... μουσική! (ΦΩΤΟ)
| 2012-06-06 15:01:00

Μπαρτσελόνα και στη... μουσική! (ΦΩΤΟ)

Μπαρτσελόνα και στη... μουσική! (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται οι επαφές και οι ζυμώσεις τής Πρωτοβουλίας για την Ελληνοκαταλανική Φιλία, με αφετηρία την ομάδα της Μπαρτσελόνα, που υποστηρίζουν πολλοί Έλληνες και Καταλανοί καλλιτέχνες καθώς και προσωπικότητες των γραμμάτων.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κούτρας και ο Χρήστος Θηβαίος δέχτηκαν την επίσκεψη μελών της Πρωτοβουλίας, στο περιθώριο της συναυλίας που έδωσαν. Οι τρεις καλλιτέχνες δέχτηκαν δώρα και φωτογραφήθηκαν με το έμβλημα της Μπαρτσελόνα, σε μία ακόμα ενέργεια που αποδεικνύει πως ο αθλητισμός και ο πολιτισμός έχουν κοινό πεδίο δράσης και ιδεολογική συγγένεια.

Συνάντηση και ενημέρωση με το μέλος της Μπαρτσελόνα και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Νίκο Μάλλιαρη, είχαν και ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και προσωπικότητα της Αριστεράς, Περικλής Κοροβέσης, καθώς και ο μουσικός Απόστολος Καλτσάς, που έχει συνθέσει τραγούδι για τη Βαρκελώνη!

Ενημέρωση γύρω από θέματα της Πρωτοβουλίας, από τους Μαρτίν Περικέ, Αλέξανδρο Μπαβέα και Φοίβο Χατζηαντωνίου, έγινε και στους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Μανώλη Μητσιά, που στηρίζουν τις ενέργειες για την προώθηση της Ελληνοκαταλανικής Φιλίας με αφετηρία την Μπαρτσελόνα και το κοινωνικό ποδόσφαιρο που εκφράζει η συγκεκριμένη ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags