Facebook Pixel Τι έγινε με τον Σαβέφσκι
| 2012-07-15 17:02:00

Τι έγινε με τον Σαβέφσκι

Τι έγινε με τον Σαβέφσκι

Διάθεση να εξηγήσει πως έγιναν τα πράγματα με τον Τόνι Σαβέφσκι και να αναγνωρίσει το "λάθος" (όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε) που υπήρξε, θέλησε ο Θωμάς Μαύρος.

Μέσω του aek365 o Θωμάς τόνισε πως ό,τι έγινε με τον Σαβέφσκι δεν έγινε εξ επίτηδες και πως πρόθεσή του είναι να μιλήσει μαζί του:

«Με τον Τόνι πράγματι δεν ασχοληθήκαμε. Το ξεχάσαμε το παιδί. Υπάρχουν τόσα που κοιτάμε και τρέχουμε κάθε μέρα για την ομάδα και πως θα σωθεί ,που ξεχάσαμε τον Τόνι. Υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό του, όμως. Δεν έγινε κάτι φοβερό! Θα μιλήσουμε μαζί του. Κανέναν δεν θέλουμε να μειώσουμε. Προς Θεού. Έγινε ένα λάθος, συμφωνώ, αλλά δεν πρέπει να βγαίνει προς τα έξω ότι τον «αδειάσαμε». Όχι κι αυτό. Ίσως θα μπορούσε και ο Τόνι να έρθει να μας πει δύο λόγια. Κάναμε όμως ένα λάθος. Εδώ είμαστε θα τα βρούμε. Δεν το κάναμε εξ επίτηδες. Απόλυτο σεβασμό έχουμε προς τον Τόνι και όσα πολλά έχει προσφέρει στην ΑΕΚ. ΑΕΚτζήδες και οι δύο είμαστε θα μιλήσουμε ήρεμα και σωστά και θα τα βρούμε», λέει με ειλικρίνεια ο Θωμάς Μαύρος για το θέμα που προέκυψε με τον Σαβέφσκι και το γεγονός ότι δεν τον ενημέρωσε κανείς για το τι θα γίνει με το συμβόλαιό του που έληξε στις 30/6.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags