Facebook Pixel Χώρισε η Ελεονώρα
Life
| 2011-02-24 10:02:00

Χώρισε η Ελεονώρα

Χώρισε η Ελεονώρα

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Ελεονώρας Μελέτη και του Γιάννη Ολιζιέρσκυ όπως αποκάλυψε η ίδια σε άρθρο της που αφορούσε τα στάδια του χωρισμού.

Πιο αναλυτικά έγραψε ότι τα στάδια του χωρισμού είναι έξι. «Στο πρώτο στάδιο, νιώθεις χάλια, στο δεύτερο, αρνείσαι πεισματικά ότι έχεις χωρίσει. Στο τρίτο, η πίκρα είναι μεγάλη, στο τέταρτο επιστρατεύονται διάφορα «όπλα» για να φέρεις πίσω τον πρώην, στο πέμπτο η διάθεση έχει σκαμπανεβάσματα και στο έκτο έχεις απλά ξεπεράσει τον πρώην», έγραψε.

Ωστόσο στη συνέχεια άρχισε να προβαίνει σε αποκαλύψεις.

«Υπάρχουν όμως και εκείνες οι ελάχιστες περιπτώσεις που σε έναν χωρισμό δεν είναι απαραίτητο να περάσεις από τις παραπάνω φάσεις. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα ζευγάρια που έχουν ζήσει έναν πραγματικό έρωτα και μια αληθινή και βαθιά αγάπη, η οποία ωστόσο για κάποιους λόγους έχασε το δρόμο και το στόχο της.

Αν σας φαντάζει αδύνατο, πάρτε για παράδειγμα τον Γιάννη και εμένα, που αποφασίσαμε πριν αρκετούς μήνες να χωρίσουμε. Ωστόσο μέχρι και σήμερα, διατηρούμε το ίδιο σπίτι, βλεπόμαστε, μιλάμε και διατηρούμε μια καθημερινή, γλυκιά και ανθρώπινη επαφή, χωρίς εντάσεις και χωρίς καβγάδες, αλλά με ειλικρίνεια για το πώς νιώθουμε», υπογράμμισε.

Η ίδια στη συνέχεια έγραψε πως έχουν περάσει τρεις μήνες από το χωρισμό της από το Γιάννη τονίζοντας μάλιστα ότι ήταν πολύ δύσκολο διάστημα.

«Για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται, ναι, πέρασαν 3 πολύ δύσκολοι μήνες, αλλά όταν βιώνεις το χωρισμό ως μια κοινή κατάσταση που ισχύει και για τους δυο, ξέρεις ότι πλέον έφτασες στο επίπεδο αγάπης εκείνο που είσαι εκεί για τον άλλον και στα καλά και στα κακά», κατέληξε η ξανθιά παρουσιάστρια.

Πηγή: cosmo.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags