Facebook Pixel Έπιασε τιμόνι ξανά ο Κούμπιτσα
| 2012-08-28 00:02:00

Έπιασε τιμόνι ξανά ο Κούμπιτσα

Έπιασε τιμόνι ξανά ο Κούμπιτσα

Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα έπιασε ξανά τιμόνι στα χέρια του για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, καθώς έκανε δοκιμές στη Γαλλία παρέα με τους Πίτερ Σόλμπεργκ και Γιάρι Μάτι Λατβαλά.

Έπειτα από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του σε αγώνα Ράλι στην Ιταλία τον Φεβρουάριο του 2011, ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα είχε την ευκαιρία να μπει και πάλι σε θέση οδηγού. Ο Πολωνός κινδύνεψε να χάσει το ένα χέρι του και έχασε τόσο την περσινή όσο και τη φετινή σεζόν στη Formula1.

 

Ωστόσο, έπειτα από 18 μήνες μπήκε ξανά σε θέση οδηγού, κάτι που έγινε στη Γαλλία. Ο πρώην πιλότος της Lotus Renault έδωσε το παρών στην πίστα Εκουγιέρ, που βρίσκεται στην πόλη Σατό-Τιερί στα νοτιοανατολικά του Παρισιού. Εκεί πήρε μέρος σε τετραήμερες δοκιμές του εργοστασιακού Ford, που δοκίμασαν επίσης οι Πίτερ Σόλμπεργκκαι Γιάρι Μάτι Λατβαλά.

Μάλιστα, άφησε θετικές εντυπώσεις, όπως δήλωσε και ο διευθυντής της ομάδας, που συμμετέχει στοWRC, Κριστιάν Λοριό. «Του βγάζω το καπέλο, ήρθε με δικά του έξοδα και δούλεψε πολύ καλά, τα αποτελέσματά του ήταν πολύ ενδιαφέροντα. Στην αρχή είχε πει πως δεν ήξερε αν θα ήταν σε θέση να πάρει μέρος στις δοκιμές, όμως στο τέλος όλα πήγαν πολύ καλά», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags