Facebook Pixel Θέμα στο ΔΣ της ΑΕΚ η χορηγία Σταυρόπουλου
| 2012-09-02 20:40:00

Θέμα στο ΔΣ της ΑΕΚ η χορηγία Σταυρόπουλου

Θέμα στο ΔΣ της ΑΕΚ η χορηγία Σταυρόπουλου

Ο επιχειρηματίας κατέθεσε μόλις 20.000 ευρώ από τα 100.000 ευρώ που έπρεπε να καταβάλει συνολικά στην ΠΑΕ και ζήτησε να υπολογιστούν ως καταβολές και τα άλλα 20.000 ευρώ που έδωσε για τον Κουτρουμπή.

Στην επικείμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΚ θα συζητηθεί το θέμα της χορηγίας της International Service Oil. Η εταιρεία του Γιώργου Σταυρόπουλου θα έπρεπε βάσει σύμβασης να έχει καταβάλει στην ΠΑΕ 80.000 ευρώ από τον περασμένο Ιούνιο, ενώ πλέον το ποσό έχει ανέβει στις 100.000 ευρώ, καθώς υπάρχει άλλη μια δόση 20.000 ευρώ για τον Σεπτέμβριο.

Όταν είχε δημιουργηθεί ο θόρυβος για το γεγονός ότι ο στενός συνεργάτης του Θωμά Μαύρου δεν είχε ικανοποιήσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στην ΑΕΚ, το περιβάλλον του είχε απαντήσει πως περίμενε να διαπιστώσει αν η Ένωση θα αγωνιζόταν κανονικά στο πρωτάθλημα. Η αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε, η ΑΕΚ συμμετέχει στη διοργάνωση, όμως αντί για 100.000 ευρώ, από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι ο κ. Σταυρόπουλος κατέθεσε μόλις την περασμένη εβδομάδα 20.000 ευρώ, ενώ ζήτησε να υπολογιστούν ως έναντι άλλες 20.000 ευρώ που είχε δώσει σε επιταγές ως εγγύηση για τη μεταγραφή του Γιώργου Κουτρουμπή.

Ωστόσο, στην ΠΑΕ τονίζουν ότι αφενός αυτές οι επιταγές έχουν ημερομηνία Νοεμβρίου και δεν μπορούν να λογιστούν ως άμεσες καταβολές και αφετέρου ότι η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια (τη στιγμή που δίνει μάχη για να βρει και το... ευρώ, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή) να διαφημίζει μια εταιρεία τη στιγμή που εκείνη δεν έχει ικανοποιήσει τους όρους της σύμβασης που έχουν υπογράψει. Έτσι, τα μέλη του ΔΣ σκοπεύουν να θέσουν επί τάπητος το θέμα στην προσεχή συνεδρίασή τους, προκειμένου να αποφασίσουν ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσουν...

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags